Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ζάκυνθο: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία - Πραγματογνώμονας ελέγχει για διαρροή ρεύματος

Ζάκυνθο: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία - Πραγματογνώμονας ελέγχει για διαρροή ρεύματος
Έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου
Σχετικά Άρθρα

Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για το θανάσιμο τραυματισμό από ηλεκτροπληξία του 9χρονου παιδιού.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι αλβανικής καταγωγής πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition σε ξενοδοχείο στο Τσιλιβί Ζακύνθου, δίπλα από το σπίτι του.
Μία από τις μονάδες των κλιματιστικών όμως, είχε διαρροή ρεύματος, το οποίο χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ασθενοφόρο και διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή τον εννιάχρονο, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν με το ανήλικο αγόρι να αφήνει την τελευταία του πνοή.
Πραγματογνώμονας που έχει φτάσει στο σημείο θα διαπιστώσει εάν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από το κλιματιστικό που οδήγησε στον θάνατο του ανηλίκου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης