Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ακόμη ένας Έλληνας πολίτης έφτασε στην Αθήνα από το Αφγανιστάν - Στα Χανιά τη Δευτέρα 23/8 άλλος ένας

Ακόμη ένας Έλληνας πολίτης έφτασε στην Αθήνα από το Αφγανιστάν - Στα Χανιά τη Δευτέρα 23/8 άλλος ένας
Στο Κατάρ έφτασε άλλος Έλληνας πολίτης - Θα  βρίσκεται στα Χανιά τη Δευτέρα 23/8

Ακόμη ένας Έλληνας πολίτης που εργαζόταν στο Αφγανιστάν βρίσκεται στην Αθήνα.
Η επιστροφή του Παναγιώτη Κουμουτσάκου, ο οποίος εργαζόταν για το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 21/8 στην Αθήνα από το Λονδίνο και σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ευχαρίστησε την κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών που κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς και τις πρεσβείες στο Ισλαμαμπάντ και στο Λονδίνο.
«Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση που μπόρεσε και κίνησε κάποια νήματα που έπρεπε να κινηθούν άμεσα», ανέφερε
Σημειώνεται ότι ο απεγκλωβισμός του έγινε από την Βρετανία, μετά από συνεννοήσεις των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών και σχετικές οδηγίες του υπουργού Εξωτερικών Ν. Δένδια, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
Η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ήταν σε συνεχή επαφή μαζί του και του παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
«Πρόκειται για καθαρό εμφύλιο και δεν θέλω να πω περισσότερα από σεβασμό στους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν ακόμα. Αυτά που βλέπετε στα κανάλια είναι τα μισά από όσα συμβαίνουν», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε πως «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, είναι καθαρά πολεμική».

Τη Δευτέρα 23/8 στα Χανιά ακόμη ένας

Στο Κατάρ έφτασε άλλος Έλληνας πολίτης, του οποίου ο απεγκλωβισμός έγινε από τις ΗΠΑ.
Η ελληνική πρεσβεία στη Ντόχα του παρέχει προξενική συνδρομή, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας 23/8 αναμένεται να αφιχθεί στα Χανιά μέσω Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης