Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εξιτήριο για τον Νίκο Χαρδαλιά - Νοσηλευόταν στο «Αγία Όλγα» έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο

Εξιτήριο για τον Νίκο Χαρδαλιά - Νοσηλευόταν στο «Αγία Όλγα» έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο
Με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι, ο υφυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση
Σχετικά Άρθρα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου νοσηλευόταν έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, έλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι, ο υφυπουργός εξήχθη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (16/08/2021) και ενώ παρακολουθούσε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Κερατέα και τα Βίλια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αποφασίστηκε να πάει στο νοσοκομείο.
Στο «Αγία Όλγα» διαπιστώθηκε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθούν δυο στεντ και να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.
Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ' οίκον».

«Δεν αισθάνομαι καλά»

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα λόγω των πυρκαγιών βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση και πίεση, δούλευε πολύ και κοιμόταν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του.
Η εμπερία του κ. Χαρδαλιά, ο οποίος στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.
Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στο οποίο ο κ. Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης