Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θετικός στον κορωνοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου - Δεν είχε εμβολιαστεί

Θετικός στον κορωνοϊό ο μητροπολίτης Μόρφου - Δεν είχε εμβολιαστεί
Κατά το παρελθόν, ο μητροπολίτης Μόρφου είχε ισχυριστεί πως «κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορωνοϊό από το 2017», επικαλούμενος ένα απόσπασμα από το κόμικ «Αστερίξ»

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το ζήτημα της πανδημίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.
Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πως ο μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και αρκετές φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις του αντιτίθεται σθεναρά σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό.
Κατά το παρελθόν, ο μητροπολίτης Μόρφου είχε ισχυριστεί πως «κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορωνοϊό από το 2017», επικαλούμενος ένα απόσπασμα από το κόμικ «Αστερίξ».
Κρατώντας ένα τεύχος «Αστερίξ» στο χέρι, που όπως παραδέχτηκε του άρεσε όταν ήταν μικρός, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δημοσιεύθηκε το 2017 και, όπως υποστήριξε, αποδεικνύει ότι κάποιοι «προετοίμαζαν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε σήμερα με τον κορωνοϊό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης