Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταρρέει η προπαγάνδα, αποτυχία τα lockdowns, χαμηλή η αποδοτικότητα των εμβολίων – Τελικά κέρδισε η Σουηδία

Καταρρέει η προπαγάνδα, αποτυχία τα lockdowns, χαμηλή η αποδοτικότητα των εμβολίων – Τελικά κέρδισε η Σουηδία
Το lockdowns και τα δρακόντεια μέτρα είναι απαραίτητα είναι η μόνη λύση έλεγαν οι τσαρλατάνοι και οι άσχετοι δήθεν επιστήμονες που ούτε ήξεραν τι έλεγαν και βεβαίως τα φερέφωνα των ενάρετων που δεν ήταν τίποτε άλλο από άβουλοι και δειλοί.
Σχετικά Άρθρα

Η Σουηδία ήταν η χώρα που είχε επικριθεί περισσότερο από όλες για τις πρακτικές της να μην υιοθετήσει το τραγικά αναποτελεσματικό lockdowns.
Στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι δήθεν ενάρετοι επέκριναν την Σουηδία, γράφτηκαν πολλά κατά των μεθόδων που ακολούθησε η σκανδιναβική χώρα…
Μερίδα των ελλήνων προπαγανδιστών, γνωστών γελωτοποιών του διαδικτύου επέκριναν όσους τολμούσαν να παρουσιάσουν την στρατηγική της Σουηδίας, που δεν επέβαλλε lockdowns, δεν επέβαλλε μάσκα και γενικώς δεν έκλεισε τα σχολεία και την οικονομική ζωή της χώρας.
Η Σουηδία έχει 14.658 νεκρούς συνολικά από Covid 19 αλλά με βάση την ανάλυση των τελευταίων 28 ημερών είχε μόλις 15.860 κρούσματα και 12 νεκρούς.
Η Ελλάδα με 3 lockdowns έχει 13.191 νεκρούς από covid 19 αλλά με βάση την ανάλυση των τελευταίων 28 ημερών είχε 79.213 κρούσματα και πολλαπλάσιους νεκρούς από την Σουηδία.
Επίσης το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο το Ισραήλ είχε 87.637 κρούσματα μόνο τις τελευταίες 28 ημέρες και 531 άτομα βαριά ασθενείς από covid 19 εκ των οποίων 65% περίπου είναι εμβολιασμένοι.
Η Σουηδία… μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι τα πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με την αποτυχία των lockdowns.
Οι γελωτοποιοί του διαδικτύου στο Facebook και στο Twitter έσπευδαν να αποδοκιμάσουν το bankingnews το οποίο είχε ταχθεί κατά των καταστροφικών lockdowns, η καραντίνα είναι καταστροφή για την οικονομία και καταστροφή για την κοινωνία, δεν επιλύει το πρόβλημα της πανδημίας.
Θυμάστε – και όσοι δεν θυμάστε – θα σας το θυμίζουμε πόσες φορές είχαν επικριθεί όσοι δεν αποδέχονταν το επίσημο αφήγημα.
Το lockdowns και τα δρακόντεια μέτρα είναι απαραίτητα είναι η μόνη λύση έλεγαν οι τσαρλατάνοι και οι άσχετοι δήθεν επιστήμονες που ούτε ήξεραν τι έλεγαν και βεβαίως τα φερέφωνα των ενάρετων που δεν ήταν τίποτε άλλο από άβουλοι και δειλοί.
Τα lockdowns απέτυχαν καθώς 3 φορές εφαρμόστηκαν και απέδειξαν ότι δεν λειτουργούν, πλέον το αναγνωρίζουν όλοι.
Όμως την ταφόπλακα των lockdowns ως μεθόδου αντιμετώπισης του covid 19 την έβαλε το Ισραήλ.
Σε μια μακροσκελή ανάλυση του ο Πρωθυπουργός της χώρας επιχειρηματολόγησε γιατί τα lockdowns έχουν αποτύχει γιατί ένα εφαρμοστούν θα φτωχοποιήσουν το Ισραήλ.
Ακόμη και με όρους διαχείρισης της πανδημίας τα lockdowns ήταν αναποτελεσματικά και προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημία από αυτή που πήγαν να επιλύσουν.
Η επικήδειος των lockdowns από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.
Που είναι σήμερα οι γελωτοποιοί του διαδικτύου;
Να θυμίσουμε δεκάδες αναρτήσεις εμπαθών;
Προφανώς υπάρχουν και κάποιοι που υποστήριξαν τα lockdowns όχι από εμπάθεια αλλά γιατί πίστευαν τότε ότι αυτή είναι η λύση, τους εξαιρούμε αλλά πολλοί γελωτοποιοί… που έχουν κρυφτεί σήμερα;

Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι διάτρητη

Οι ίδιοι γελωτοποιοί σήμερα άφησαν στην άκρη τα lockdowns τα οποία υποστήριξαν και πλέον όλες οι κυβερνήσεις τα αποκηρύσσουν ξεκάθαρα και έχουν εστιάσει στον εμβολιασμό.
Το bankingnews δεν έχει ταχθεί υπέρ ή κατά των εμβολίων, έχουμε ταχθεί κατά οποιασδήποτε μορφής υποχρεωτικότητας.
Είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε είσαι ανεμβολίαστος η επιλογή είναι δική σου και δεν μπορεί να στην επιβάλλει κανείς.
Θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε επιβολή από τους υγειονομικούς έως την ΕΜΑΚ… καμία υποχρεωτικότητα είναι νοσηρότητα και παραλογισμός.

Η περίπτωση του Ισραήλ

Ο αριθμός των σοβαρά ασθενών ήταν 531 στο Ισραήλ με βάση τα στοιχεία 16 Αυγούστου 2021 εκ των οποίων το 65% ήταν εμβολιασμένοι.
Από τους 531 βαριά ασθενείς οι 404 είναι άνω των 60 ετών, με τους 277 από αυτούς να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Το πιο εντυπωσιακό από το σύνολο των 87.000 κρουσμάτων που σημειώθηκαν στο Ισραήλ, το 53% ήταν εμβολιασμένοι δηλαδή 46.000 κρούσματα ήταν εμβολιασμένοι.
Τα στοιχεία δεν καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν αποδίδουν τα εμβόλια αλλά ότι ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και το πιστοποιητικό εμβολίων είναι παραλογισμός, όταν μάλιστα αποδείχθηκε ότι το τείχος προστασίας των εμβολιασμένων από covid 19 καταρρέει 6 μήνες μετά από 95% σε 39% με 42%.
Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, Καθηγητής Nachman Ash δήλωσε ότι ελπίζουν ότι θα παρατηρηθεί μείωση της σοβαρής νοσηρότητας τις επόμενες ημέρες χάρη στην επίδραση του τρίτου εμβολίου.
Μέχρι στιγμής, περίπου 964.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί με 3η δόση και σχεδόν το 85% των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών έχει εμβολιαστεί.

Τι θα συμβεί με τα σχολεία;

Εάν η νοσηρότητα του κορωνοϊού δεν μειωθεί, η αρχή του σχολικού έτους ενδέχεται να αναβληθεί, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, καθηγητής Nachman Ash, καθώς ο πρωθυπουργός Naftali Bennett συγκάλεσε μια συνάντηση σχετικά με το ζήτημα του τρόπου εμβολιασμού στα σχολεία, θέμα που προκάλεσε έντονες εντάσεις μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Παιδείας.
«Εάν δεν παρατηρήσουμε επιβράδυνση της νοσηρότητας, θα αναγκαστούμε να αναβάλλουμε την έναρξη του σχολικού έτους» δήλωσε ο Ash.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το ποσοστό εμβολιασμού στα παιδιά που έχουν ήδη κλείσει τα 12 είναι περίπου 30%, στην ομάδα 13-15 περίπου 42%και μεταξύ εκείνων των ηλικιών 16-19 ανέρχεται στο 70%.

Τριάντα εμβολιασμένοι προσβλήθηκαν από Covid 19 μεταδίδοντας ο ένας στον άλλο.... 

Μια ομάδα 30 εμβολιασμένων Ισραηλινών που ταξίδεψαν στην Ισλανδία για διακοπές έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανέφερε το ισραηλινό πρακτορείο N12.
Λίγοι μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη στα τοπικά νοσοκομεία μετά την επιδείνωση των συμπτωμάτων τους, προσθέτοντας ότι η εκτίμηση είναι ότι ένας από αυτούς προσβλήθηκε από COVID κατά την πτήση και κόλλησε όλους τους υπόλοιπους.
Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 30 κρούσματα, μεταξύ των οποίων τα δύο είναι σε μέτρια κατάσταση και το ένα σε σοβαρή κατάσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης