Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στην Καβάλα - Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος που είχε χαθεί στα νερά του Νέστου

Τραγωδία στην Καβάλα - Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος που είχε χαθεί στα νερά του Νέστου
Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του

Βρέθηκε σήμερα στον ποταμό Νέστο η σορός του 22χρονου αγνοούμενου, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 4 Αυγούστου.
Ο άτυχος νέος αγνοούνταν από τις 4 Αυγούστου και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο Νέστο, στην περιοχή Τοξότες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ο νεαρός πήγε με δύο φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αδέσμευτη» στον ποταμό Νέστο για να κολυμπήσουν στα δροσερά νερά, αλλά μετά από μια βουτιά που έκανε από ένα βράχο στα ορμητικά νερά είχε ως αποτέλεσμα να «χαθεί» από το οπτικό πεδίο των φίλων του που μετά από λίγη ώρα φώναξαν βοήθεια.
Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του.
Να σημειωθεί πως το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει, ιδίως τις τελευταίες μέρες, τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης