Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκλονιστικές εικόνες από τον πύρινο όλεθρο στη Βόρεια Εύβοια

Συγκλονιστικές εικόνες από τον πύρινο όλεθρο στη Βόρεια Εύβοια
Συγκλονιστικές εικόνες από τη Βόρεια Εύβοια
Σχετικά Άρθρα
Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που αποθανάτισαν οι φωτογράφοι του Αθηναϊκού Πρκατορείου και άλλων πρακτορείων από τον πύρινο όλεθρο στη Βόρεια Εύβοια.
H μάχη με τις φλόγες συνεχίζονται για 7η ημέρα, με την καταστροφή - τόσο σε οικολογικό όσο και σε υλικό επίπεδο - να είναι ανυπολόγιστη.
Το μέγεθος της καταστροφής στην Εύβοια από τις πυρκαγιές των τελευταίων 24ωρων περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Σταμούλος.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «στον Δήμο Μαντουδίου έχουν καεί 450.000 στρέμματα», από τα συνολικά 550.000 στρέμματα στα οποία εκτείνεται ο Δήμος.
Σε ό,τι αφορά τις καταστροφές σε σπίτια είπε ότι «στον Δήμο Μαντουδίου, η φωτιά μπήκε μέσα σε όλους τους οικισμούς, εκτός από το Μαντούδι και το Προκόπι. Τα καμένα σπίτια είναι 1.000 μόνο στον Δήμο μας».

eyboia7.JPG
Μία ηλικιωμένη γυναίκα αντιδρά καθώς το σπίτι της απειλείται από τη φωτιά στις Γούβες της Βόρειας Εύβοιας.
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τσακαλίδης από το πρακτορείο Sooc για το Bloomberg.

eyboia1_1.jpg
Γυναίκα κρατά σκύλο που διέσωσε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στην περιοχή Πευκί στη Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


eyboia2.jpg
Πολίτες επιχειρούν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Πευκί στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ



eyboia4_1.jpg
Ο πυροσβέστης Νεκτάριος Ιακωβάκης, από το πρώτο πυροσβεστικό κλιμάκιο Λάρισας, επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Πευκί στην Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




eyboia5_1.jpg

Κάτοικοι του χωριού Πευκί, περιμένουν στο κατάστρωμα φέρι μποτ το οποίο βρίσκεται σε αναμονή στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση του χωριού κατά τη διάρκεια δασικής πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ



eyboia6_1.jpg

Ο Γεώργιος Λιάκος 89 ετών και η σύζυγός του Παρισσώ Λιάκου 87 ετών κάτοικοι του χωριού Πευκί, περιμένουν μαζί με το σκυλάκι τους Bella, στο κατάστρωμα φέρι μποτ το οποίο βρίσκεται σε αναμονή στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση του χωριού κατά τη διάρκεια δασικής πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 08 Αυγούστου 2021.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης