Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Πού εντοπίζονται τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης - Οι 5 περιοχές

tags :
ΔΕΔΔΗΕ: Πού εντοπίζονται τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης - Οι 5 περιοχές

ντοπίζονται προβλήματα σε τμήματα των περιοχών Βαρυμπόμπη-Θρακομακεδόνες, Κρυονέρι, Ίλιον-Πετρούπολη και Περιστέρι

Σχετικά Άρθρα

Σε τμήματα πέντε περιοχών της Αττικής εντοπίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση το βράδυ της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά έχει θέσει εκτός λειτουργίας σημαντικά τμήματα του συστήματος μεταφοράς ρεύματος στην υψηλή και την υπερυψηλή τάση, σύμφωνα με ανακοίνωση του διαχειριστή του δικτύου.
Συγκεκριμένα, τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα των περιοχών Βαρυμπόμπη-Θρακομακεδόνες, Κρυονέρι, Ίλιον-Πετρούπολη και Περιστέρι, όπου νωρίτερα τέθηκαν εκτός λειτουργίας δύο γραμμές Μέσης Τάσης.

Σε Κω και Κάλυμνο

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται και στα νησιά Κω - Κάλυμνο, όπου για αύριο προγραμματίζονται και προγραμματισμένες περικοπές στην ηλεκτροδότηση, διάρκειας έως 1,5 ώρα ανά περιοχή, στο διάστημα από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Τ
α προβλήματα οφείλονται στον περιορισμό της απόδοσης των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών.
Για αύριο Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 αναμένεται και πάλι σημαντικά αυξημένη ζήτηση στα επίπεδα των 10.000 Mwh και περαιτέρω αύξηση της τιμής χονδρικής ηλεκτρικής ενέργειας (σύμφωνα με το δελτίο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας για την προημερήσια αγορά) στα 185,59 ευρώ ανά Mwh κατά μέσο όρο, ενώ η μέγιστη τιμή διαμορφώνεται στα 205 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης