Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σέρρες: Απέσπασε 127.000 ευρώ από τα θύματά της προσποιούμενη την εφοριακό

Σέρρες: Απέσπασε 127.000 ευρώ από τα θύματά της προσποιούμενη την εφοριακό
Τουλάχιστον 56 τα θύματα της υποτιθέμενης δικηγόρου
Προσποιούμενη άλλοτε τη δικηγόρο και άλλες φορές την υπάλληλο του ΣΔΟΕ, μια 50χρονη γυναίκα, στις Σέρρες, κατάφερε να αποσπάσει από διάφορα άτομα το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ, την τελευταία τετραετία.

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω με 1.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Η φερόμενη ως δράστιδα συνελήφθη τη Δευτέρα το μεσημέρι. Νωρίτερα, είχε αποσπάσει από άλλη γυναίκα το ποσό των 1.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως αμοιβή για τη δήθεν έκδοση ενός πιστοποιητικού.

Τουλάχιστον 56 τα θύματα της υποτιθέμενης δικηγόρου

Η 50χρονη είχε μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μετά από καταγγελίες θυμάτων της. Από την έρευνα προέκυψε ότι διέπραξε την τελευταία τετραετία συνολικά 56 απάτες και μία απόπειρα απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, προσποιούμενη είτε τη δικηγόρο είτε την υπάλληλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
Με την κατά περίπτωση ψευδή ιδιότητα, που δήλωνε στα θύματά της, αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με διάφορα προσχήματα τους αποσπούσε τμηματικά μεγάλα χρηματικά ποσά. Η 50χρονη αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ, ενώ επιχείρησε να αποσπάσει ακόμη 3.500 ευρώ. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 ευρώ και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Μάλιστα, η 50χρονη κατηγορούμενη είχε συνεργό έναν 68χρονο συνταξιούχο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ΄εξακολούθηση,
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή της γυναίκας και του συνεργού της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης