Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Έρχεται δύσκολος χειμώνας αν δεν δεν επιτευχθεί ο στόχος για εμβολιασμό άνω του 80% του πληθυσμού

Παγώνη: Έρχεται δύσκολος χειμώνας αν δεν δεν επιτευχθεί ο στόχος για εμβολιασμό άνω του 80% του πληθυσμού

Η πλειοψηφία των εμβολιασμένων νοσούν με απλά συμπτώματα «όμως το να νοσήσεις δεν είναι καλό», είπε η Μ. Παγώνη

Έρχεται ένα «μεγάλο φθινόπωρο» και ένας «δύσκολος χειμώνας» αν δεν επιτευχθεί ο στόχος για εμβολιασμό άνω του 80% του πληθυσμού λόγω και της μετάλλαξης Δέλτα, προειδοποίησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Η κα Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν πριν πάνε διακοπές, ενώ σημείωσε ότι το 8% με 10% των ανεμβολίαστων δεν πρόκειται να εμβολιαστούν.
Πρόσθεσε ότι οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι προβληματισμένοι και φοβισμένοι από τη συζήτηση για τις παρενέργειες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «φταίμε κι εμείς λίγο», καθώς η συζήτηση το προηγούμενο διάστημα είχε εστιάσει περισσότερο στις επιπλοκές από ένα εμβόλιο παρά στις επιπλοκές της ίδιας της νόσου στα διάφορα όργανα.

Δεν είναι καλό να νοσείς

Εξήγησε ότι η πλειοψηφία των εμβολιασμένων νοσούν με απλά συμπτώματα «όμως το να νοσήσεις δεν είναι καλό». Όπως είπε η ίδια, ακόμη δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να προκαλέσει μελλοντικά στον οργανισμό η νόσος.

Διάλογος με Γεωργιάδη

Η κα Παγώνη μίλησε για το διάλογο που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί, νοσεί με κορωνοϊό.
«Ο κ. Γεωργιάδης μου είπε ότι ‘’προβληματίζομαι πως θα ήμουν αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο με όλα αυτά που περνάω αυτή τη στιγμή’’. Γιατί δεν είναι μόνο με απλά συμπτώματα. Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και μου το είπε και ο ίδιος», είπε η κα Παγώνη.

www.bankinmgnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης