Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγρίνιο: Καταγγελία για επιχείρηση της ΔΕΗ που πήγε να κόψει το ρεύμα σε καρδιοπαθή εν μέσω καύσωνα

Αγρίνιο: Καταγγελία για επιχείρηση της ΔΕΗ που πήγε να κόψει το ρεύμα σε καρδιοπαθή εν μέσω καύσωνα
Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με τον πολίτη, την Πέμπτη 29/7 με υπάλληλο της ΔΕΗ
Σχετικά Άρθρα

«Απόπειρα για κοπή ρεύματος από τη Δ.Ε.Η. σε καρδιοπαθή εν μέσω καύσωνα ενώ είχε πληρώσει το ρεύμα», καταγγέλλεται από δημότη του Αγρινίου.
Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με τον πολίτη, την Πέμπτη 29/7 με υπάλληλο της ΔΕΗ.
Αναφέρει ότι παρόλο που είχε πληρώσει την προηγούμενη ημέρα η ΔΕΗ επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και προσθέτει ότι «δεν είχε σταλεί ποτέ προειδοποιητικό μήνυμα από την ΔΕΗ προς τον ιδιώτη ότι υπήρχε πρόθεση να του κόψουν το ρεύμα».

Όσον αφορά το περιστατικό ο δημότης καταγγέλλει τα εξής:

«Στις 29-7-21 ώρα περίπου 13:00, υπάλληλος της ΔΕΗ χτύπησε το κουδούνι του ιδιώτη και ο δεύτερος τον δέχθηκε νομίζοντας φυσικά ότι θα ήθελε να μετρήσει το ρολόι.
Ωστόσο, ο υπάλληλος του εξήγησε ότι ήρθε να του κόψει το ρεύμα και κινήθηκε ταυτόχρονα προς τη θέση του ρολογιού.
Στη συνέχεια έπειτα αρκετά λεπτά διαπραγμάτευσης και αντίδρασης από τον ιδιώτη ο οποίος του τόνιζε ότι είχε πληρώσει το ρεύμα την προηγούμενη ημέρα, ο υπάλληλος έφυγε και πιθανώς να πήγε να συνεχίσει αλλού το άθλιο έργο του. 

Επί του ζητήματος:
δεν είχε σταλεί ποτέ προειδοποιητικό μήνυμα από την ΔΕΗ προς τον ιδιώτη ότι υπήρχε πρόθεση να του κόψουν το ρεύμα
δεν έχει καμία σημασία αν ο ιδιώτης είχε πληρώσει ή όχι το ρεύμα την προηγούμενη ημέρα, δεν μπορεί η ΔΕΗ να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες που μειώνουν την αξιοπρέπεια και το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας στο τέλος του κειμένου παρατίθεται με την μορφή εικόνας η απόδειξη όπου φαίνεται ότι ο ιδιώτης έχει καταβάλει στις 28-7-21 το ποσό των 100€ στην ΔΕΗ -τέτοιες ενέργειες και πολιτικές από την ΔΕΗ μπορούν να αποβούν μοιραίες τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους ίδιους τους υπαλλήλους».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης