Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το αφήγημα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… καταρρέει – Στο Ισραήλ το 66% των νοσούντων είναι εμβολιασμένοι – Προειδοποίηση σοκ από Hebrew Univeristy

Το αφήγημα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… καταρρέει – Στο Ισραήλ το 66% των νοσούντων είναι εμβολιασμένοι – Προειδοποίηση σοκ από Hebrew Univeristy
Το 66% των σοβαρών περιστατικών στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι στο Ισραήλ με βάση επίσημα στοιχεία
Σχετικά Άρθρα

To αφήγημα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… καταρρέει και αυτό γιατί… μειώνεται δραστικά η αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Το bankingnews δεν είναι κατά των εμβολίων είναι 10000000% κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και κυρίως κατά της τρομοκρατίας και προπαγάνδας φόβου.
Στο θέμα της υγείας όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, σοβαροί και υπεύθυνοι όχι κινδυνολόγοι που σπέρνουν σκόπιμα τον πανικό.

Για πολλοστή φορά το Ισραήλ το πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο μας αποδεικνύει ότι όλη αυτή η προπαγάνδα εμβολιάσου γιατί κινδυνεύεις… δεν είναι τίποτε άλλο από προπαγάνδα.
Το 66% των βαριά νοσούντων στα νοσοκομεία του Ισραήλ δηλαδή από τις 138 σοβαρές περιπτώσεις σήμερα στο Ισραήλ, δηλαδή 91 είναι εμβολιασμένοι.
Επίσης το 53% των συνολικών κρουσμάτων είναι επίσης εμβολιασμένοι.
Με βάση προσέξτε τα επίσημα στοιχεία από το Ισραήλ ο εμβολιασμένος κινδυνεύει περισσότερο από τον ανεμβολίαστο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν διαδραματίζουν κάποιον θετικό ρόλο, έχουν συμβάλλει στην μείωση της νοσηρότητας και θνητότητας ενώ οι ανεμβολίαστοι κατά βάση νέοι έχουν μηδενική στην κυριολεξία πιθανότητα να νοσήσουν σοβαρά ή να πεθάνουν στα όρια του 0,00020% δηλαδή το 99,99980% των νέων δεν κινδυνεύει…

Το 66% των σοβαρών περιστατικών στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι στο Ισραήλ – Επίσημα στοιχεία

Περίπου το 53% όσων βρέθηκαν θετικοί σε Covid 19 ήταν εμβολιασμένοι.
Από τα 2.112 κρούσματα το 53% συνεπάγεται 1120 άτομα βρέθηκαν θετικά σε Covid 19 και ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Επίσης και το πιο σημαντικό όλων το 66% των βαριά ασθενών δηλαδή από τους 145 βαριά ασθενείς οι 95 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, είχαν κάνει και τα δύο εμβόλια της Pfizer.

Ο παραλογισμός της τρομοκράτησης

Στην Ελλάδα δυστυχώς, επικράτησε ο παραλογισμός της τρομοκρατίας.
Οι επιστήμονες προειδοποιούν.
Εμβολιάσου γιατί θα πεθάνεις.
Μάλιστα ορισμένοι κληρικοί πήραν γραμμή στο ίδιο σκηνικό τρόμου.
Από την μια υπάρχει το εμβόλιο και από την άλλη υπάρχει ο τάφος… προφανώς δεν εννοούσαν τον πνευματικό τάφο αλλά τον πραγματικό στα νεκροταφεία… αυτή η ασχετοσύνη, η κινδυνολογία και η τρομοκρατία είναι οι αιτίες που οδήγησαν πολλούς στο να μην εμβολιάζονται.
Kάτι η προσπάθεια επιβολής, κάτι οι τάφοι, κάτι η τρομοκρατία, κάτι η διασπορά ψευδών και παραπλανητικών ειδήσεων έχει προκαλέσει ισχυρή αντίδραση στην κοινωνία.

Το εθνικό σύστημα υγείας και οι λοιμωξιολόγοι έχουν παραπλανήσει την κοινωνία.
Παρουσίασαν την θετική πλευρά των εμβολίων, που υπάρχει και δεν πρέπει να υποτιμηθεί και υποβάθμισαν ή απέκρυψαν τις παρενέργειες.
Φαίνεται ότι οι θάνατοι από εμβόλια στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί ενώ οι συνολικές πάσης φύσεως παρενέργειες έχουν αυξηθεί στις 3.600 περίπου.
Αντί το Υπουργείο Υγείας στην Ελλάδα, να παρουσιάσει με επιστημονικό τρόπο το ζήτημα των εμβολιασμών, να παρουσιάσει τα θετικά, να αναλύσει πότε ένας άνθρωπος μπορεί να εμβολιαστεί και πότε όχι, να παρουσιαστούν αναλυτικά οι παρενέργειες και να εξηγηθεί ποια η πιθανότητα εμφάνισης σε υγιείς ανθρώπους… το μόνο που ακούμε είναι εμβολιάσου γιατί εάν δεν εμβολιαστείς είσαι ψεκασμένος, ασυνεπής πολίτης… και πολλά άλλα απαράδεκτα κοσμητικά επίθετα.

Τα ερωτήματα

1)Μας ανέφερε το ελληνικό υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση ή κάποιος λοιμωξιολόγος από τους λαλίστατους των ελληνικών τηλεοράσεων ότι η αποδοτικότητα των εμβολίων μειώνεται έως καταρρέει με βάση τον χρόνο που έχει διανυθεί από τον αρχικό εμβολιασμό;

2) Μας ανέφερε το ελληνικό υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση ή κάποιος λοιμωξιολόγος από τους λαλίστατους των ελληνικών τηλεοράσεων ότι με βάση επίσημες έρευνες στο Ισραήλ η μεταδοτικότητα του Covid 19 και των μεταλλάξεων του καταρρέει στο 16% μετά από 6 μήνες ενώ ακόμη και με όρους σοβαρής νοσηρότητας επίσης καταγράφεται μείωση της αποδοτικότητας;

3)Ισχύει ότι εάν ένα εμβόλιο πέσει κάτω από 50% ως προς την λοίμωξη – ήδη το εμβόλιο της Pfizer έχει μειωθεί η αποδοτικότητα του από 95% σε 39% - οι αρμόδιοι οργανισμοί που εγκρίνουν τα τρόφιμα και φάρμακα όπως στις ΗΠΑ η FDA και στην Ευρώπη η ΕΜΑ, μπορούν ακόμη και να αποσύρουν ένα εμβόλιο ή να άρουν την έγκριση;

4)Γιατί το Ισραήλ παρουσιάζει με τόσο σαφή τρόπο τα στοιχεία και μάλιστα αναφέρεται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ώστε κάθε πολίτης να έχει αντικειμενική γνώση της κατάστασης;

5)Γιατί παρατηρείται μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στα αεροδρόμια;
Δεν υποτίθεται ότι όλοι κάνουν tests ή έχει συμβεί το εξής;
Οι εμβολιασμένοι – επειδή δεν υποχρεούνται σε πρόσθετα μέτρα – είναι κινητές μονάδες μεταδοτικότητας;
Πολλοί έχουν ονομάσει τους εμβολιασμένους ωρολογιακές βόμβες μεταδοτικότητας του Covid 19.
Είναι αυτό αληθές ή όχι;
Εάν είναι αληθές τι μέτρα θα παρθούν;
Ήδη στις ΗΠΑ, υποχρέωσαν και τους εμβολιασμένους να φορούν μάσκα, γιατί απλά διαπίστωσαν ότι μεταδίδουν επιθετικά την λοίμωξη του covid 19.

Θα εκτιναχθούν στους 200 με 400 οι σοβαρά ασθενείς στο Ισραήλ προειδοποιεί το Hebrew Univeristy

Το Ισραήλ κινδυνεύει, καθώς οι βαριά ασθενείς από Covid 19 θα μπορούσαν να εκτιναχθούν στους 200με 400 εντός 2 εβδομάδων – προειδοποιεί το Hebrew Univeristy
Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer είναι σημαντικά χαμηλότερη από ότι τον Μάρτιο του 2021, έχει υποχωρήσει στο 80% κατά των σοβαρών συμπτωμάτων και 90% κατά της θνησιμότητας, σε σύγκριση με πάνω από 97% αποτελεσματικότητα.
Τα στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα έδειξαν ότι το εμβόλιο Pfizer παραμένει 91% αποτελεσματικό ως προς τις σοβαρές περιπτώσεις της νόσου. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα στο να διακόψει την λοίμωξη μειώθηκε από 90% με 95% σε 39%.
Το εμβόλιο βρέθηκε επίσης να είναι 40% αποτελεσματικό κατά της εμφάνισης συμπτωμάτων Covid 19 και 88% αποτελεσματικό στην αποτροπή της νοσηλείας.
Επιπλέον, για άτομα που έχουν εμβολιαστεί πριν από περισσότερο από έξι μήνες, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στο να αποτρέψει την νόσο… μειώθηκε δραματικά… προσέξτε στο 16%.

Θα εκτιναχθούν οι σοβαρά ασθενείς

Εάν δεν ληφθούν νέα μέτρα, ο αριθμός όσων θα νοσήσουν σοβαρά και θα νοσηλευτούν από Covid 19 στο Ισραήλ μπορεί να φτάσει τους 200 και ακόμη και τους 400 έως τα μέσα Αυγούστου, προειδοποίησε σε μελέτη του το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο (Hebrew Univeristy) σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Hadassah.
Μέχρι στιγμής, η αύξηση της σοβαρής νοσηρότητας παρέμεινε περιορισμένη - στις αρχές Ιουνίου υπήρχαν περίπου 20 σοβαρά ασθενείς με λιγότερα από 200 ενεργά κρούσματα στο Ισραήλ, τώρα υπάρχουν 138 σοβαρά περιστατικά με πάνω από 13.000 ενεργά κρούσματα.
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός των σοβαρών ασθενών αυξήθηκε πολύ γρήγορα, οι βαριά ασθενείς υπερδιπλασιάστηκαν.
«Η νοσηρότητα αυξάνεται και αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται εάν δεν επιβληθούν νέοι περιορισμοί».
«Παρόμοια αύξηση αναμένεται τόσο στις περιπτώσεις σοβαρής νοσηρότητας αλλά και αναπνευστικής ανεπάρκειας».
Ενώ μέχρι στιγμής ο αριθμός των διασωληνωμένων δεν έχει αυξηθεί ουσιωδώς ωστόσο η μελέτη προειδοποιεί ότι θα μπορούσε να επαναληφθεί το φαινόμενο του Ιουλίου 2020.
Επιπλέον, οι επιστήμονες εξέφρασαν σκεπτικισμό στη σύγκριση μεταξύ του Ισραήλ και της Μεγάλης Βρετανίας, όπου ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση.
Η πτώση των βαριά ασθενών στην Βρετανία, ανέφεραν ότι «μπορεί να οφείλεται σε τοπικούς παράγοντες, δεν υπάρχει καμία βάση για να υποτεθεί ότι παρόμοια κατάσταση θα συμβεί και στο Ισραήλ».

Το Ισραήλ εμβολιάζει εκ νέου τους ηλικιωμένους

Οι αρχές του Ισραήλ εργάζονται πυρετωδώς ώστε να αποφασίσουν κατά πόσον άτομα της τρίτης ηλικίας θα πρέπει να λάβουν μια τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer ή Moderna, ανέφερε ο πρωθυπουργός Naftali Bennett.
Υπήρξαν 2.100 νέα κρούσματα στις 27 Ιουνίου 2021 και 145 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας.
Η αύξηση της σοβαρής νοσηρότητας έως σήμερα ήταν σχετικά περιορισμένη σε σύγκριση με τη γενική νοσηρότητα που παρατηρήθηκε από την έναρξη της πανδημίας.
Στις αρχές Ιουνίου 2021, τα ενεργά κρούσματα ήταν κάτω από 200 και οι βαριά ασθενείς 20.
Σήμερα, με περισσότερα από 13.000 ενεργά κρούσματα, 145 ασθενείς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Περίπου 2.112 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στις 26 Ιουλίου 2021, από 95.000 tests.
Το θετικό ποσοστό ήταν 2,3%, σημειώνοντας αύξηση από τις προηγούμενες ημέρες.
Στις 27 Ιουλίου, υπήρχαν 145 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση, από 124 στις 26 Ιουλίου και 97 στις 25 Ιουλίου, καταγράφοντας υπερδιπλασιασμό σε σχέση με 1,5 εβδομάδα πρίν.
Το ποσοστό αναπαραγωγής, ή το R, που μετρά τον αριθμό των ατόμων που μολύνει κάθε φορέας ιού κατά μέσο όρο, συνέχισε να είναι πάνω από 1, υποδηλώνοντας ότι η επιδημία εξακολουθεί να επεκτείνεται (εάν το R είναι χαμηλότερο από 1 θα έδειχνε ότι η ασθένεια υποχωρεί).
Τώρα βρίσκεται στο 1,33.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης