Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ηράκλειο: Έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων στους Καλούς Λιμένες – Ανατροπή λέμβου

Ηράκλειο: Έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων στους Καλούς Λιμένες – Ανατροπή λέμβου
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων στην ευρύτερη περιοχή των Καλών Λιμένων, στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ηρακλείου.
Πρόκειται για έναν 45χρονο και μια 39χρονη Γερμανίδα, οι οποίοι είχαν εκμισθώσει μια λέμβο, η οποία και ανετράπη.
Όπως έγινε γνωστό, η Λιμενική Καλών Λιμένων ενημερώθηκε κατά τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 24/7 από ιδιώτη, για την ύπαρξη μιας λέμβου που είχε ανατραπεί στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ'' Καλών Λιμένων.
Η λέμβος είχε εκμισθωθεί από 45χρονο ημεδαπό και 39χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι αγνοούνται.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), ξεκίνησαν άμεσα στην θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός ελικοπτέρου της Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, τριών ιδιωτικών σκαφών και ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά αποτελέσματα.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες συνεχίζονται. Πλοία που διέρχονται από την περιοχή ανοιχτά του Λιβυκού Πελάγους, σε συνεργασία με το κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, ενισχύουν τις έρευνες για το ζευγάρι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, η βάρκα ανοικτού τύπου που είχαν μισθώσει από την περιοχή του Λέντα ανετράπη λόγω θαλασσοταραχής.
Συγγενείς του 45χρονου άνδρα, ο οποίος ζει στη Γερμανία και κάνει διακοπές στον τόπο καταγωγής του, έκαναν γνωστό ότι η 39χρονη είναι Γερμανίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης