Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλαστά μοριακά τεστ βρέθηκαν σε ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα

Πλαστά μοριακά τεστ βρέθηκαν σε ταξιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα
Τα δύο πλαστά τεστ, που έφεραν κανονικά σφραγίδα και υπογραφές, κατατέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση ή για κύκλωμα πλαστογραφίας

Δύο πλαστά PCR τεστ εντοπίστηκαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας, με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να ερευνήσει αν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, ή για υπόθεση κυκλώματος πλαστογραφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο τουρίστες από το εξωτερικό, πατέρας και γιος, παρουσίασαν δύο αρνητικά μοριακά τεστ σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας. Φεύγοντας, ξέχασαν τα τεστ εκεί, και οι υπάλληλοι του γραφείου τηλεφώνησαν στη μικροβιολόγο το όνομα της οποίας έφεραν τα τεστ, προκειμένου να ειδοποιήσει τους πελάτες τους πως τα άφησαν στο γραφείο.
Η μικροβιολόγος, όμως, δεν κατάφερε να βρει τα στοιχεία των δύο τουριστών που υποτίθεται πως είχαν κάνει τα τεστ, κάτι που κίνησε υποψίες στους υπαλλήλους του ταξιδιωτικού γραφείου. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ότι τα τεστ ήταν πλαστά.
Τα δύο πλαστά τεστ, που έφεραν κανονικά σφραγίδα και υπογραφές, κατατέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση ή για κύκλωμα πλαστογραφίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης