Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για έγκλημα σε Φολέγανδρο: Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης όσο και ο συνήγορός του

Κούγιας για έγκλημα σε Φολέγανδρο: Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης όσο και ο συνήγορός του
Ο καθ' ομολογία δολοφόνος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
Σχετικά Άρθρα
Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την οικογένεια της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί περί ψυχικής ασθένειας του δράστη.
Ο κ. Κούγιας χαρακτηρίζει «κωμικούς» τους ισχυρισμούς, και υπενθυμίζει την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κούγιας αναφέρει στη δήλωση του: «Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.
Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».
Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση του κ. Κούγια εκδόθηκε μετά την είδηση της εισαγωγής του καθ' ομολογίαν δράση στο νοσοκομείo της Νάξου, καθώς φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης