Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα μέτρα σε εστίαση και καφέ… απόδειξη αποτυχίας – Δυστοπία νοσηρών διαίρεσε την κοινωνία, κόντρα στην λογική

Τα μέτρα σε εστίαση και καφέ… απόδειξη αποτυχίας – Δυστοπία νοσηρών διαίρεσε την κοινωνία, κόντρα στην λογική
Το μεγαλύτερο ηθικό έγκλημα που συντελείται είναι ο επαίσχυντος διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους
Σχετικά Άρθρα

Η πρόταση της κυβέρνησης για την εστίαση και τα καφέ και ευρύτερα την διασκέδαση δεν γνωρίζουμε εάν πρέπει να την θεωρήσουμε ότι είναι για γέλια ή για κλάματα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η κυβέρνηση κατευθύνεται από μια ομάδα τοξικών ανεύθυνων της ομάδας βιοηθικής, οι οποίοι έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Η κυβέρνηση με την νέα κοινή κυβερνητική απόφαση τι μας είπε;
Ότι σε ένα εστιατόριο μπορεί να κάθεται μόνο ένας εμβολιασμένος ή όποιος έχει νοήσει και στους εξωτερικούς χώρους μόνο όσοι έχουν κάνει κάποια tests.
Δυστυχώς οι άνθρωποι που σκέφθηκαν τα μέτρα αυτά βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και θα εξηγήσουμε με 5 παραδείγματα το γιατί;

Πέντε παραδείγματα

1)Ξεκινούν διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες να επισκεφθούν π.χ. την Νέα Σμύρνη.
Υποθέτουμε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν μόνο τα δικά τους μέσα μεταφοράς αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, τράμ και λεωφορεία.
Γνωρίζετε όλοι ότι στα λεωφορεία και στο μετρό γίνεται το αδιαχώρητο, οπότε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, πρώην νοσήσαντες και αρνητικοί σε covid 19 στα tests θα βρεθούν στον ίδιο χώρο δηλαδή τα μέσα μαζικής μεταφοράς για 30 ή 40 ή 50 λεπτά.
Εν συνεχεία οι άνθρωποι αυτοί που ήταν συνωστισμένοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς… θα πρέπει να διαχωριστούν σε εμβολιασμένους και ανεμβολιάστους.
Και αυτό ποιος θα το κάνει, μια κοπέλα που θα έχουν στην είσοδο του μαγαζιού να ελέγχει ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι;
Ποιος ανόητος σκέφθηκε αυτό τον φαιδρό διαχωρισμό;

2)Η νέα Κυβερνητική Υπουργική Απόφαση αναφέρει ότι οι θαμώνες σε ένα μαγαζί πρέπει να είναι καθήμενοι.
Δηλαδή να υποθέσουμε ότι μέχρι να έρθουν στο καφέ που έχουν προγραμματίσει να καθίσουν πως θα έρθουν καθήμενοι, ιπτάμενοι…
Δηλαδή οι παρέες νεαρών θα έρχονται όλες μαζί όπου εκεί προφανώς και θα κινδυνεύουν να μεταδώσουν τον Covid 19 και όταν φθάσουν στο καφέ θα πρέπει να είναι καθήμενοι.
Πραγματικά ποιος ανόητος σκέφθηκε αυτή την φαιδρή πρόταση;

Είχαν απαγορεύσει προσωρινά μέχρι και την μουσική

3)Μέχρι πρότινος, απαγορευόταν η μουσική σε εστιατόρια και τα μπαρ ή τα καφέ λες και ότι με την μουσική μεταδίδεται ο κορωνοιός.
Πραγματικά ποιο νοσηρό μυαλό πρότεινε να μην υπάρχει μουσική στα καφέ και τα μπαρ ή τα εστιατόρια;
Το εντυπωσιακό όλων είναι ότι στα εστιατόρια εκ των πραγμάτων οι επισκέπτες – πελάτες είναι καθήμενοι….
Τόσο τραγέλαφος ήταν τα μέτρα που είχαν προταθεί.

4)Υπάρχει και κάτι χειρότερο, προσβλητικά χειρότερο.
Οι περισσότεροι νέοι είναι ανεμβολίαστοι.
Σκεφθείτε λοιπόν πόσοι νέοι οι οποίοι είναι οι βασικοί πελάτες των νυκτερινών κέντρων και των καφέ που δεν θα μπορέσουν να επισκεφθούν ένα αντίστοιχο μαγαζί.
Ποιος θα χάσει, το κράτος, ο ίδιος ο πολίτης ή ο ιδιοκτήτης του καφέ ή του νυκτερινού κέντρου;
Συν τοις άλλοις ποιος θα ελέγξει τους πολίτες και με ποιο δικαίωμα θα ελέγξει τους πολίτες επειδή βγήκε μια απαράδεκτη υπουργική απόφαση που κινείται στα όρια της γραφικότητας;

Ο μεγάλος χαμένος οι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων

5)Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλα αυτά τα μέτρα ενώ αποσκοπούν να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν… στο τέλος θα δημιουργήσουν περίεργους κοινωνικούς αυτοματισμούς.
Εάν π.χ. ένα καφέ δέχεται μόνο εμβολιασμένους αυτό σημαίνει ότι το 70% των πελατών που είναι ανεμβολίαστοι δεν θα επισκεφθούν το καφέ και αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα χάσει..
Θα χάσει ο ιδιοκτήτης του καφέ που και τα έσοδα του θα δει να μειώνονται και κακός θα γίνει με την μισή του πελατεία και καλείται να μετατραπεί σε όργανο της τάξης.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μέτρα που θεσπίζει η κυβέρνηση είναι απαίσια, τραγικά αποτελεσματικά και κινούνται στα όρια της γραφικότητας και ανοησίας.
Το χειρότερο όλων η ανήθικη απειλή ότι όσοι παραβιάσουν τα μέτρα θα υποστούν αυστηρά πρόστιμα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι νοσηρά μυαλά παρασύρουν την κυβέρνηση στο κατήφορο.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι νοσηρά μυαλά συντηρούν την δυστοπία και τον παραλογισμό απέναντι στην ελευθερία και στην λογική.
Τα μέτρα που θεσπίζονται δυστυχώς είναι τραγικά εσφαλμένα και με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν σε αχρείαστες κοινωνικές εντάσεις.
Η κοινωνία είναι απαράδεκτο ότι χωρίζεται σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Οι ανεμβολίαστοι είναι υγιείς, όπως και οι εμβολιασμένοι.
Οι ανεμβολίαστοι είναι έλληνες πολίτες που έχουν ίσα δικαιώματα, πληρώνουν τους φόρους τους και σέβονται την κοινωνία, επειδή σέβονται τον εαυτό τους.
Το ίδιο ισχύει και για τους εμβολιασμένους που επέλεξαν τον εμβολιασμό όχι από εξαναγκασμό αλλά λογική επεξεργασία των καταστάσεων.
Κάθε πολίτης πρέπει να έχει την απόλυτη ελευθερία της επιλογής, οποιαδήποτε εξαναγκασμός είναι αδιανόητος και απαράδεκτος.
Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, είμαστε υπέρ της ελεύθερης επιλογής, είτε αποφασίσεις να εμβολιαστείς, είτε αποφασίσεις να μην εμβολιαστείς είναι απόφαση δική σου ούτε κανενός υπουργού, ούτε της κυβέρνησης, ούτε νόμων παρωδία.

Το μεγαλύτερο ηθικό έγκλημα που συντελείται είναι ο επαίσχυντος διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Είναι ένας διαχωρισμός ντροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης