Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η Θεσσαλονίκη γίνεται.... Μαϊάμι: Στήνονται σκηνικά για την ταινία του Antonio Banderas

Η Θεσσαλονίκη γίνεται.... Μαϊάμι: Στήνονται σκηνικά για την ταινία του Antonio Banderas
Από τις πρώτες κιόλας ώρες που έγινε γνωστό ότι η ταινία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που έστειλαν τα βιογραφικά τους προκειμένου να συμμετέχουν στην ταινία

Η Θεσσαλονίκη μεταμορφώνεται σε... Μαϊάμι για χάρη του "σκληρού του Χόλιγουντ Antonio Banderas! Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ήδη ξεκίνησαν να στήνονται τα σκηνικά που θα χρησιμοποιηθούν σε λίγες ημέρες για τα γυρίσματα της ταινίας με τον Ισπανό σταρ του Χόλιγουντ.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, συνεργεία βρίσκονται επί ποδός και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να στήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η εταιρεία παραγωγής υπέγραψε ρήτρα με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στην Μίκρα.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το σενάριο του «The Enforcer», η ταινία διαδραματίζεται στην πολιτεία της Φλόριντα, με θέμα έναν πρώην εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι. Έτσι, γνώριμες γωνιές και γνωστοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να μετατραπούν στην πόλη του Μαϊάμι.
sets_3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες, αρχές τις επόμενης εβδομάδας και θα έχουν διάρκεια περίπου ενάμιση μήνα.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Banderas με την Κέιτ Μπόσγουρθ και τον ράπερ 2 Chains.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες που έγινε γνωστό ότι η ταινία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που έστειλαν τα βιογραφικά τους προκειμένου να συμμετέχουν στην ταινία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης