Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυκά Νερά - δικηγόρος πιλότου: Μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε

Γλυκά Νερά - δικηγόρος πιλότου: Μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε
"Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται", ανέφερε ο δικηγόρος του πιλότου

«Δεν μπορώ να διαβιβάσω τι ειπώθηκε με τον πελάτη μου, απλώς θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τη χθεσινή», δήλωσε ο Βασίλης Σπύρου, δικηγόρος του πιλότου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.
Ο κ. Σπύρου, εξερχόμενος της ΓΑΔΑ, αφού είδε τον πελάτη του, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και ανέφερε ότι στον πελάτη του πήγε έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα θα μιλήσουνε.
Όπως είπε, «του πήγα κάποια έγραφα από τη δικογραφία και θα τον αφήσω να τα επεξεργαστεί, ώστε λίγο αργότερα στις 12:00 που θα έρθουμε με τον έτερο συνάδελφο, να μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα και να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Σας λέω, έτσι και αλλιώς μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του και ούτε το επιθυμώ. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».
Ο κ. Σπύρου ανέφερε πως «έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από τη διάπραξη του εγκλήματος και στην μετέπειτα συμπεριφορά του».
Υπενθύμισε ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ακόμα και ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από πολλά χρόνια, τιμωρήθηκαν οι εγκληματίες και αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα αυτοβούλως ή από τις έρευνες της αστυνομίας.
«Δεν είναι η πρώτη φορά και παρά το ότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ να γίνει σεβαστό το αίτημα για ανθρωποφαγία και μιας κατάστασης που δεν ευνοεί ούτε εξυπηρετεί την απόδοση δικαιοσύνης», πρόσθεσε.
Ακόμη, ο συνήγορος του πιλότου είπε ότι «και εγώ έχω ταραχθεί» και συμπλήρωσε πως «έχω την αίσθηση, ως άνθρωπος, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη λέξη και αυτή παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε. Ο χρόνος θα δείξει. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης και αντιλαμβάνομαι τα οποιαδήποτε ερωτήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης