Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Αν δεν φτάσουμε το τείχος ανοσίας για να είμαστε ασφαλείς δεν μπορούμε να πετάξουμε τις μάσκες

Παγώνη: Αν δεν φτάσουμε το τείχος ανοσίας για να είμαστε ασφαλείς δεν μπορούμε να πετάξουμε τις μάσκες
Διακοπές ναι αλλά με προσοχή συστήνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη

Διακοπές ναι αλλά με προσοχή συστήνει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη καθώς όπως είπε είναι αναγκαίο να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμού.

 

Αναφορικά στα προνόμια των εμβολιασμένων και στη χρήση της προστατευτικής μάσκας, σημείωσε μιλώντας στο Mega ότι «εξαρτάται που θα βρίσκονται. Αν είναι σε χώρο με συνωστισμό θα φοράει την μάσκα. 
Αν είναι σε χώρο μια παρέα που όλοι έχουν εμβολιαστεί δεν θα φορά τη μάσκα. Δεν έχουμε ανεβάσει τα ποσοστά ασφαλείας εμβολιασμένων.
Αν δεν φτάσουμε το τείχος ανοσίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς δεν μπορούμε να πετάξουμε τις μάσκες. Ο ιός και οι μεταλλάξεις είναι εδώ.» κατέληξε.

Ερωτηθείσα για το αν υπάρχει η σκέψη για διαγραφή των μη εμβολιασμένων γιατρών από τον ιατρικό σύλλογο, ανέφερε ότι δεν έχει συζητηθεί τέτοιο ενδεχόμενο.
«Κάναμε αίτηση εγγράφως σε όλα τα νοσοκομεία τέλος Ιουνίου να τελειώσει ο εμβολιασμός των γιατρών. 
Φτάσαμε στο 93,2% εμβολιασμού, ένα μικρό ποσοστό έχει μείνει, είναι ελάχιστοι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.», τόνισε προσθέτοντας ότι: «ο ιατρικός κόσμος οφείλει να εμβολιαστεί». 
Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών σχολίασε και την τοποθέτηση Πολάκη για τους εμβολιασμούς συστήνοντας του να πάει να εμβολιαστεί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης