Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τζανάκης: Πρέπει να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο στενό κρατικό πυρήνα

Τζανάκης: Πρέπει να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο στενό κρατικό πυρήνα
Δε νοείται πυροσβέστης, στρατιώτης, γιατρός, εκπαιδευτικός να μην είναι εμβολιασμένος είπε ο κ.Τζανάκης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως πρέπει να καταστούν υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί κατά της covid στο στενό κρατικό πυρήνα διατύπωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Τζανάκης υποστήριξε ότι είναι σημαντικό ότι ο πρωθυπουργός ανήγαγε τον εμβολιασμό ως πρώτη εθνική η προτεραιότητα στην χώρα και υπογράμμισε ότι οι υπόλοιποι πολιτικοί παράγοντες πρέπει να σταθούν σε αυτό.
Όπως είπε, πρέπει να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς καθώς και να υπάρχει διαχείριση των φόβων εκείνων που ακόμα το σκέφτονται και διστάζουν να εμβολιαστούν.
Πρότεινε να μπουν στο «παιχνίδι» οι οικογενειακοί γιατροί για να βοηθήσουν σε αυτή την διαχείριση και τον εμβολιασμό καθώς όπως είπε πρόκειται για οικεία πρόσωπα και τα άτομα νιώθουν εμπιστοσύνη.
Μάλιστα, τόνισε την υποχρεωτικότητα των εμβολίων ειδικότερα για τον στενό κρατικό πυρήνα που είναι κρίσιμος για τις υπηρεσίες της χώρας.
«Δεν νοείται πυροσβέστης, στρατιώτης, γιατρός , εκπαιδευτικός να μην είναι εμβολιασμένος» είπε ο κ.Τζανάκης, ο οποίος σχετικά με τα προνόμια στους εμβολιασμένους, τόνισε ότι δεν προτιμά τον όρο προνόμια αλλά μίλησε για «διαφορετική συμπεριφορά» προς τους εμβολιασμένους εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχουν κίνδυνο για τους υπόλοιπους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης