Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση εισαγγελέα για το νοσοκομείου Αγρινίου και τη θνητότητα στη ΜΕΘ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το νοσοκομείου Αγρινίου και τη θνητότητα στη ΜΕΘ
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ποσοστό θνητότητας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου μπορεί να αγγίζει ακόμα και το 100%

Εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος Ευριπίδη Νικολάου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, ο κ. Νικολάου, με εισαγγελική παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ζητά να ερευνηθεί άμεσα και σε όλα τα επίπεδα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Ειδικότερα, ζητά να ερευνηθεί σε επίπεδο διοικητικών και νοσοκομειακών παραγόντων αλλά και ιατρών, ώστε να διαπιστωθεί αν ευσταθούν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί θνητότητας που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 100%.
Σε ενδεχόμενη θετική περίπτωση θα ερευνηθεί, με την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού, αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις από τους εμπλεκόμενους, λαμβανομένων υπόψη και των οικείων των θανόντων.

Οι αποκαλύψεις για τη θνητότητα στο νοσοκομείο Αγρινίου

Οι καταγγελίες για θνητότητα 100% των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Αγρινίου προκαλούν σοκ.
Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το OPEN, κανένας ασθενής που μπήκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με κορωνοϊό, δεν βγήκε ζωντανός.
Τη περασμένη Δευτέρα (31/5/2021) τρία άτομα που ήταν διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσοκομείου κατέληξαν ενώ, σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρονται να έχουν καταλήξει έως και τέσσερις ασθενείς σε λιγότερο από ένα 24ωρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης