Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινική δίωξη στον 75χρονο που σκότωσε 64χρονη στην Αγία Βαρβάρα- Την Τρίτη 8/6 θα απολογηθεί στον Ανακριτή

Ποινική δίωξη στον 75χρονο που σκότωσε 64χρονη στην Αγία Βαρβάρα- Την Τρίτη 8/6 θα απολογηθεί στον Ανακριτή
Ο 75χρονος οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τρίτη 8 Ιουνίου
Σχετικά Άρθρα

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση , αλλά και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε ο Εισαγγελέας στον 75χρονο που σκότωσε την 64χρονη εν διαστάσει σύζυγό του την Πέμπτη 3/6 στην Αγία Βάρβαρα.
Ο 75χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές που τον αναζητούσαν ως δράστη του εγκλήματος, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τρίτη 8 Ιουνίου.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, είχε έντονες διαφωνίες με το θύμα που αφορούσαν οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.
Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Θ. Μαντάς, σε δήλωση του αναφέρει ότι το έγκλημα αποτελεί «την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης