Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη για το οργανωμένο έγκλημα - H ιατροδικαστική έκθεση για τον Τάσο Μπερδέση

Σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη για το οργανωμένο έγκλημα - H ιατροδικαστική έκθεση για τον Τάσο Μπερδέση
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των εκτελέσεων στα Σεπόλια και στη Βάρη
Σχετικά Άρθρα
Το οργανωμένο έγκλημα ήταν το επίκεντρο της σύσκεψης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ασφάλειας.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των εκτελέσεων στα Σεπόλια και στη Βάρη. Πρόκειται για περιστατικά που συνδέονται με τη νύχτα.
Στόχος είναι να αρχίσουν εκτεταμένες έρευνες, επιδιώκοντας άμεσα αποτελέσματα πάταξης της παρανομίας και συλλήψεις από το χώρο του ελληνικού υποκόσμου και της «Greek Mafia».
Υπενθυμίζεται ότι χθες (31/5/2021) ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε προαναγγείλει ότι ξεκινάει «πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα»
«Όπως το 2018, έτσι και σήμερα, το οργανωμένο έγκλημα ξεκαθαρίζει λογαριασμούς.
Τέσσερις ανθρωποκτονίες έγιναν σε δύο μήνες», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσθέτοντας ότι «αυτά τα άγρια εγκλήματα, δίκαια συνταράσσουν την κοινή γνώμη.
Γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά.
Είναι πάντα, από μηδενικά έως πολύ λίγα.
Αλλά μέχρις εδώ».

Η ιατροδικαστική για τον Τάσο Μπερδέση

Πολλαπλές κακώσεις θώρακος-κεφαλής φέρει ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε καθηγητής της ιατροδικαστικής της ιατρικής σχολής Αθηνών.
Ο εκτελεστής τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλισε μέσα από το μαύρο τζιπ και την ώρα που αυτός μόλις που είχε κατέβει απ’ το λευκό Smart για να κατευθυνθεί πεζός σε γυμναστήριο της Βάρης.
Ο Πατρινός πυγμάχος στο απόμερο χωμάτινο πάρκινγκ –σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας- φαίνεται πως έστρεψε την κίνηση του κορμιού του προς τη θέση του οδηγού αλλά προς στιγμήν καθησύχασε αφού δεν περίμενε πως απ’ το πίσω κάθισμα θα ξεπρόβαλε η φιγούρα του δολοφόνου του που άνοιξε την πόρτα του και τον πυροβόλησε μέσα απ’ το τζιπ.
O εκτελεστής έριξε 14 σφαίρες με το καλάσνικοφ και μια από τις βολίδες χτύπησε χαμηλά στο παρμπρίζ του λευκού Smart. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτή η βολίδα να προέρχεται από εξοστρακισμό, να βρήκε πρώτα τον 39χρονο, να προσέκρουσε στη συνέχεια σ’ άλλο αντικείμενο (έδαφος) πριν καταλήξει παρμπρίζ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης