Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Περικαρδίτιδα εμφάνισε γυναίκα που εμβολιάστηκε με Pfizer

Περικαρδίτιδα εμφάνισε γυναίκα που εμβολιάστηκε με Pfizer
Περικαρδίτιδα φέρεται να εμφάνισε μία γυναίκα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, όπως αναφέρει η ίδια μέσω ανάρτησή της

Περικαρδίτιδα φέρεται να εμφάνισε μία γυναίκα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, όπως αναφέρει η ίδια μέσω ανάρτησή της στο Facebook.
Η πολίτης εξιστορεί τα συμπτώματα που εμφάνισε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της, αλλά και τι έδειξαν οι προληπτικές εξετάσεις που έκανε μετά την υποχώρησή τους.
Όπως αναφέρει, έκανε τη δεύτερη δόση τη Δευτέρα 17 Μαΐου το μεσημέρι και από το ίδιο βράδυ αισθάνθηκε μία «κακουχία».
«Την άλλη μέρα το πρωί ξεκίνησε ο πυρετός που τελικά έφτασε ως 38, αλλά το κυριότερο σύμπτωμα ήταν ότι από τις 16.00 περίπου ως και τις 23.30, που κοιμήθηκα, είχα έναν απίστευτο πόνο στη μέση του στέρνου» γράφει η ίδια και εξηγεί πως ο πόνος ήταν «τόσο μεγάλος που θεώρησα ότι παθαίνω έμφραγμα».
Θεώρησε, όπως σημειώνει, πως ήταν το στομάχι της καθώς οι οδηγίες που είχε λάβει μετά τον εμβολιασμό όριζαν πως ήταν εντός των συμπτωμάτων.
«Δημοσιεύω αυτή την επιπλοκή που μου παρουσιάστηκε από το εμβόλιο της Pfizer με μοναδικό σκοπό την προφύλαξη του κόσμου, όχι για να μην εμβολιαστεί, αλλά για να γνωρίζει τι μπορεί να αντιμετωπίσει και να μην εφησυχάζεται, γιατί όλοι εμείς καταγράφουμε την ιστορία του εμβολιασμού αυτού, αφού εμείς οι ίδιοι είμαστε τα δεδομένα του» έγρεαψε η ίδια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης