Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκτακτη σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την πανδημία - Εντατικοποίηση των ελέγχων και ενίσχυση των διαγνωστικών τεστ

Έκτακτη σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την πανδημία - Εντατικοποίηση των ελέγχων και ενίσχυση των διαγνωστικών τεστ
Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, καθώς και η εντατικοποίηση των επιδημιολογικών παρεμβάσεων
Σχετικά Άρθρα

Η εντατικοποίηση των ελέγχων και η περαιτέρω ενίσχυση των διαγνωστικών τεστ αποφασίστηκε στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που διεξήχθη στο διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, μετά την έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Στόχος της σύσκεψης που συγκάλεσε η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, όπως ανακοινώθηκε, ήταν ο συντονισμός των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, καθώς και η εντατικοποίηση των επιδημιολογικών παρεμβάσεων.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κ. Λύρος, ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας, Ν. Νικολάου, ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Π. Παπαδόπουλος, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 'Αρης Λουκόπουλος και Αθ. Σαρδέλης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, 'Αρης Τριβλής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Β. Σπυρόπουλος και ο διευθυντής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Κ. Χαϊδής.

Σαλμά: Διαρκή επαγρύπνηση για να μην υπάρξει ένα οδυνηρό πισωγύρισμα

Την «ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων προφύλαξης, καθώς και τη διαρκή επαγρύπνηση, προκειμένου να μην υπάρξει ένα οδυνηρό πισωγύρισμα στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα της περιοχής», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μ. Σαλμά.
Η ίδια, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία νέα έξαρση, που οφείλουμε με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσουμε. Το μήνυμα που στέλνουμε στους συμπολίτες μας είναι ότι ο εφησυχασμός είναι ο καλύτερος σύμμαχος του κορωνοϊού. Ζητάμε από το σύνολο των πολιτών να κρατήσουν ψηλά το τείχος άμυνας στην πανδημία, να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης και φυσικά, να προγραμματίζουν τους εμβολιασμούς τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης