Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το πρώτο 24ωρο του Φουρθιώτη στον Κορυδαλλό - Ζητά προστασία και… στη φυλακή

Το πρώτο 24ωρο του Φουρθιώτη στον Κορυδαλλό - Ζητά προστασία και… στη φυλακή
Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει ζητήσει ειδική διατροφή επικαλούμενος λόγους υγείας
Σχετικά Άρθρα

Αφού δεν κατάφερε να πείσει ανακριτική και εισαγγελέα για την αθωότητα του, ο Μένιος Φουρθιώτης κρατείται, από την Κυριακή του Πάσχα, στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Εκεί εξέτιαν την ποινή τους κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα. Πλέον, εκεί βρίσκονται κυρίως οι κρατούμενοι, οι οποίοι εργάζονται στις φυλακές. Το κελί ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος θάλαμος τον οποίο μοιράζεται με ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «χαμηλής επικινδυνότητας».
Σημειώνεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν χρειάστηκε να μπει σε 4ημερη καραντίνα, καθώς υπεβλήθη σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό, που βγήκε αρνητικό.

Τι ζήτησε από τους σωφρονιστικούς

Ο Μένιος Φουρθιώτης, φτάνοντας στη φυλακή, φέρεται ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του, κάποια φάρμακα, ειδική διατροφή και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Ζητά προστασία εντός… των φυλακών

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης ζητά προστασία και… εντός φυλακών καθώς, όπως υποστηρίζει, εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή του. Πιέζει ήδη, δηλαδή, να τον βάλουν σε έναν χώρο στον οποίο, αν είναι δυνατόν, να είναι και εντελώς μόνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, ο τηλεπαρουσιαστής έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του. Ώρες-ώρες είναι σιωπηλός και δείχνει χαμένος, ενώ άλλες στιγμές παθαίνει υστερία.

Η ανάκριση

Έπετια από μία ανακριτική διαδικασία, που διήρκησε 10 ώρες, η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα είναι καταπέλτης. Ο παρουσιαστής και οι δύο βασικοί συγκατηγορούμενοί του κρίνονται προφυλακιστέοι, ενώ ο τέταρτος ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες μόνο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αφήνεται ελεύθερος.
Ο 35χρόνος παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε στην απολογία του αθώος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης