Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απολογείται αύριο Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης

Απολογείται αύριο Μεγάλο Σάββατο ο Μένιος Φουρθιώτης
Ο παρουσιαστής, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη μεταξύ άλλων και για δύο κακουργήματα, κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε σχέδιο επιθέσεων στο σπίτι του στον Διόνυσο

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος τη Μεγάλη Τετάρτη είχε λάβει ολιγοήμερη προθεσμία.
Ο παρουσιαστής, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη μεταξύ άλλων και για δύο κακουργήματα, κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε σχέδιο επιθέσεων στο σπίτι του στον Διόνυσο, σχέδιο το οποίο εκτέλεσαν οι δύο ποινικοί συγκατηγορούμενοί του.
Οι δύο τελευταίοι, που δεν είναι άγνωστοι στις αρχές λόγω εμπλοκής τους σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις, φέρονται επίσης να πυροβόλησαν, στις 16 Απριλίου εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν στην Νέα Ερυθραία.
Από τη βαλλιστική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, υπενθυμίζεται ότι προέκυψε σύνδεση των δύο περιστατικών, μιας και χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια όπλα, ενώ ο ένας εκ των δύο δραστών ταυτοποιήθηκε μέσω γενετικού υλικού που είχε εντοπιστεί σε τσάντα η οποία είχε βρεθεί στο σημείο της συμπλοκής με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.
Παράλληλα, οι τρεις συλληφθέντες ερευνώνται πλέον και για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος έκανε λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του από τον παρουσιαστή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης