Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση Novartis: Νέα στοιχεία περί «δόλιας στοχοποίησής» του κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή

Υπόθεση Novartis: Νέα στοιχεία περί «δόλιας στοχοποίησής» του κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή
Ζήτησε μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη διερεύνηση του ρόλου των Εισαγγελέων Διαφθοράς και την ποινική αξιολόγηση ενεργειών τους
Σχετικά Άρθρα
Επί 14 ώρες κατέθετε συνολικά ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, που ερευνά την υπόθεση της Νοvartis, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Στην κατάθεσή του σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιωνής αναφέρθηκε σε διάλογο που είχε με δικηγόρο, φίλο του Δ. Παπαγγελόπουλου, τον οποίο και κατονόμασε υποστηρίζοντας ότι του επιβεβαίωσε την επιχείρηση στοχοποίησης σε βάρος του, που και ο ίδιος έχει καταγγείλει ενώπιον της δικαιοσύνης.
Επιπλέον, ο επιχειρηματίας προσκόμισε σειρά νέων στοιχείων από τα οποία, όπως είπε, προκύπτει ότι στοχοποίησαν τον ίδιο και τον Άγγελο Μεταξά για λόγους εκβίασης, για να τους πάρουν 350.000 ευρώ και τον Σταύρο Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.
Eπίσης, υπέβαλε συμπληρωματικά στοιχεία που αναδεικνύουν όπως ανέφερε πιθανή διασύνδεση των Εισαγγελέων της Διαφθοράς με την εγκληματική συμμορία που είχε ως επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Ζήτησε μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τη διερεύνηση του ρόλου των Εισαγγελέων Διαφθοράς και την ποινική αξιολόγηση ενεργειών τους.
Η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου από την πλευρά της συνεχίζει την εξέταση των μαρτύρων στο πλαίσιο της πλήρους διερεύνησης της σοβαρής αυτής υπόθεσης,

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης