Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοπάρτι: Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

Κορωνοπάρτι: Επτά συλλήψεις και 295 παραβάσεις στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι έγιναν απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Δύο νέες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού, πραγματοποίησε χθες (23/4) η ΕΛ.ΑΣ., που προχώρησε σε επτά συλλήψεις και στη βεβαίωση 295 παραβάσεων.
Οι επιχειρήσεις έγιναν στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι έγιναν απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους.
Στο Περιστέρι συνελήφθησαν 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Επίσης, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.
Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους στην Κυψέλη, έγιναν έλεγχοι σε 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Επίσης, κατά τους ελέγχους αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης