Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο πατέρας του μαθητή που αρνήθηκε να κάνει self test

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο πατέρας του μαθητή που αρνήθηκε να κάνει self test
Ο 58χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας
Σχετικά Άρθρα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 58χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μετά από μήνυση του διευθυντή του σχολείου στο οποίο φοιτά ο γιός του, καθώς αρνείτο την πραγματοποίηση self-test, προκαλώντας επεισόδιο.
Ο 58χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.
Χθες (19/4), ο μαθητής είχε μεταβεί μαζί με τον πατέρα του στο σχολείο, απαιτώντας να παρακολουθήσει το μάθημα παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάνει το τεστ και δεν είχε μαζί του την απαραίτητη δήλωση.
Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο μαθητής της Β’ Λυκείου προσήλθε εκ νέου στο σχολείο χωρίς τη σχετική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι υποβλήθηκε σε self-test το οποίο βγήκε αρνητικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη σύλληψη γονέα που πραγματοποιείται σε διάστημα λίγων ημερών, με αφορμή την άρνηση να υποβληθούν σε self-test τα παιδιά τους για να συμμετάσχουν δια ζώσης μαθήματα.
Πριν από πέντε ημέρες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε παραγγείλει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου, ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης