Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέο περιστατικό λογοκρισίας στην ΕΡΤ, καταγγέλλει η γνωστή δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα

Νέο περιστατικό λογοκρισίας στην ΕΡΤ, καταγγέλλει η γνωστή δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα
Το ρεπορτάζ αφορούσε στη λογοκρισία στα social media και περιλάμβανε δηλώσεις από ανθρώπους που υπέστησαν αποκλεισμό από το Facebook και το Instagram

Νέο περιστατικό λογοκρισίας στην ΕΡΤ, καταγγέλλει η γνωστή δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα, ειδική γραμματέας στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Όπως γράφει η ίδια σε ανάρτησή της στο facebook, ρεπορτάζ της για το επεισόδιο της εκπομπής «Ειδικές Αποστολές» που προβλήθηκε τη Δευτέρα 14 Απριλίου «κόπηκε» χωρίς εξήγηση και αντικαταστάθηκε από άλλο.
Το ρεπορτάζ αφορούσε στη λογοκρισία στα social media και περιλάμβανε δηλώσεις από ανθρώπους που υπέστησαν αποκλεισμό από το Facebook και το Instagram.
«Γιατί κόπηκε ένα θέμα για τη λογοκρισία στα social media; Εξήγηση σοβαρή και τεκμηριωμένη δεν έλαβα αν και το ζήτησα πολλές φορές και γραπτώς και προφορικά» αναφέρει η Μάχη Νικολάρα.
«Έχω τις υποψίες μου βέβαια, για τους πραγματικούς λόγους που κόπηκε όχι μόνο το συγκεκριμένο θέμα αλλά και άλλα που θα αναφέρω παρακάτω.
Άλλωστε, τόσα χρόνια στην ΕΡΤ, γνωρίζω και για το φόβο και για την άγνοια και για τον υπερβάλλοντα ζήλο και για την προκατάληψη που σκιάζουν τα γραφεία όπου λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις» προσθέτει.

Δείτε όλη την ανάρτηση της δημοσιογράφου:

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης