Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Πρόστιμα σε εταιρεία διαχείριση απαιτήσεων και σε επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου

Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Πρόστιμα σε εταιρεία διαχείριση απαιτήσεων και σε επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου
Πρόστιμα συνολικού ύψους 24.000 ευρώ σε τρεις επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

Κλιμάκιο αποτελούμενο από Επιθεωρητές–Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχων στην περιοχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, κατόπιν καταγγελίας στην Αρχή, επέβαλαν πρόστιμα σε Ανώνυμη Εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, για παραβίαση του μέτρου της χρήσης μάσκας στους κλειστούς χώρους εργασίας, καθώς επίσης και σε δημόσια εταιρεία, για μη χρήση μάσκας στην πύλη εισόδου.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου:

  • Επιβλήθηκαν πέντε (5) διοικητικά πρόστιμα (5x300) σε υπαλλήλους Ανώνυμης Εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, διότι δεν φορούσαν μάσκα ευρισκόμενοι σε ενιαίους χώρους γραφείων με την παρουσία πολλών άλλων εργαζομένων συναδέλφων τους.
  • Επιβλήθηκαν τρία (3) διοικητικά πρόστιμα (3x300) σε εργαζόμενους δημόσιας εταιρείας, για μη χρήση μάσκας στην κεντρική πύλη εισόδου της εταιρείας.

Πρόστιμα 24.000 ευρώ σε επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου

Στη Θεσσαλονίκη, κλιμάκιο της ΕΑΔ σε συνεργασία με υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας, επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 24.000 ευρώ σε τρεις επιχειρήσεις εμπορικού κέντρου του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη για παραβίαση των ειδικών όρων λειτουργίας.
Συγκεκριμένα, επιβλήθηκαν σε τρεις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε εμπορικό κέντρο της περιοχής πρόστιμα συνολικού ύψους 24.000, από 8.000 ευρώ στην καθεμία (5.000 ευρώ στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στον κάθε υπεύθυνο) για παραβίαση των ειδικών όρων λειτουργίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης