Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σκέρτσος: Θετικοί στον κορωνοΐό 35 μαθητές και εκπαιδευτικοί - Εντοπίστηκαν σπό τα self test

Σκέρτσος: Θετικοί στον κορωνοΐό 35 μαθητές και εκπαιδευτικοί - Εντοπίστηκαν σπό τα self test
Από τα μέσα Μαΐου λόγω των εμβολιασμών και του κάλου καιρού, θα πάμε σε ένα οργανωμένο άνοιγμα δραστηριοτήτων οριστικά
Σχετικά Άρθρα

Τριάντα πέντε μαθητές και εκπαιδευτικοί εντοπίστηκαν θετικοί μετά τα μαζικά self test που έγιναν τα τελευταία 24ωρα ενόψει της επιστροφής των μαθητών Λυκείου στις αίθουσες.
Σύμφωνα με τον ο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο εντοπίστηκαν 35 θετικά δείγματα στα 380.000 – 400.000 τεστ που διατέθηκαν από την Πέμπτη 8/4 ως και το Σάββατο 10/4.

Πιθανές οι μετακινήσεις το Πάσχα

Ο Κ. Σκέρτσος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ , άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα με την διενέργεια self tests ωστόσο τόνισε ότι είναι νωρίς να μιλάμε για το Πάσχα.
Παράλληλα, σύμφωνα με το skai.gr ανέφερε ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, Πέμπτη ή Παρασκευή, η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει την επέκταση του μέτρου των self tests σε λιανεμπόριο, εστίαση, μεταφορές και σε κάποιες λειτουργίες του Δημοσίου.
Για την πορεία της πανδημίας, σχολίασε ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχειά εδώ και μερικές μέρες, με την αποκλιμάκωση του επιδημιολογικού φορτίου στην κοινότητα και τη σταδιακή αποκλιμάκωση στις εισαγωγές. Επισήμανε πάντως ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας λειτουργεί στα όρια του.
Τέλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, διαβεβαίωσε ότι από τα μέσα Μαΐου, λόγω των εμβολιασμών και του κάλου καιρού, θα πάμε σε ένα οργανωμένο άνοιγμα δραστηριοτήτων οριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης