Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ με θάνατο διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό - Ερευνάται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς

Θρίλερ με θάνατο διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό - Ερευνάται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς
Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος 76χρονου διασωληνωμένου ασθενή με κορωνοϊό στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για έγκλημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ένας 60χρονος ασθενής ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο φέρεται να αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα με αποτέλεσμα να διακοπή η παροχή οξυγόνου, διότι... τον ενοχλούσε ο θόρυβος.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν τι συνέβη και πως έχασε τη ζωή του ο 76χρονος.

Το χρονικό

Ο 76χρονος ασθενής με κορωνοϊό ήταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και ο θάνατος του έβαλε σε υποψίες τους γιατρούς καθώς είχαν διαπιστώσει ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.
Οι γιατροί φέρονται να βρήκαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.
Επίσης, δεν λειτούργησε ούτε η μπαταρία που θα έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία μόλος σταματήσει το βασικό μηχάνημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης