Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λουράντος για τα ραντεβού εμβολιασμών: Έχουμε βρει τον μπελά μας - Ζητούν να ακυρώσουμε αν είναι με AstraZeneca

Λουράντος για τα ραντεβού εμβολιασμών: Έχουμε βρει τον μπελά μας - Ζητούν να ακυρώσουμε αν είναι με AstraZeneca
Κάποιοι πολίτες κοιτούν αν η 2η δόση του εμβολίου είναι μετά από 2 μήνες και υποψιαζόμενοι πως πρόκειται για το Astra Zeneca ζητούν ματαίωση του ραντεβού.
Σχετικά Άρθρα

Για πολλές ακυρώσεις εμβολίων τις τελευταίες ημέρες κάνει λόγο με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, Κωνσταντίνος Λουράντος, επισημαίνοντας πως κάποιοι πολίτες κοιτούν αν η 2η δόση του εμβολίου είναι μετά από 2 μήνες και υποψιαζόμενοι πως πρόκειται για το Astra Zeneca ζητούν ματαίωση του ραντεβού.

"Έχουμε στην κυριολεξία βρει τον μπελά μας...
Ζητούν από τον φαρμακοποιό να ακυρώσει το καθορισθέν από τον ίδιο ραντεβού και να ... ψάξει για άλλο που θα περιέχει εμβόλιο με χρονικό διάστημα μεταξύ των δυο εμβολιασμών ... μικρότερο του μηνός, ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα πρόκειται για το εμβόλιο της Astra Zeneca", σχολιάζει μεταξύ αλλών 

 

Δείτε την ανάρτηση:

"Υποτέλεια ... προσδοκώντας ψίχουλα!"
Κατακλύζονται τα φαρμακεία από πολίτες που επιθυμούν την αλλαγή των εμβολίων, εάν αυτά πρόκειται να είναι της εταιρείας Astra Zeneca.
Έχουμε στην κυριολεξία βρει τον μπελά μας...
Ζητούν από τον φαρμακοποιό να ακυρώσει το καθορισθέν από τον ίδιο ραντεβού και να ... ψάξει για άλλο που θα περιέχει εμβόλιο με χρονικό διάστημα μεταξύ των δυο εμβολιασμών ... μικρότερο του μηνός, ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα πρόκειται για το εμβόλιο της Astra Zeneca.
Και μπορεί αυτό να είναι χρονοβόρο και κουραστικό για τον φαρμακοποιό, όμως τι μπορείς να πεις όταν έχεις από την αρχή αποδεχθείς την όλη διαδικασία;
"Δεν στο αλλάζω"; "Δεν μπορώ να ψάχνω"; Ή "δεν είναι στην ... αρμοδιότητα μου";
Ασφαλώς και δεν στέκει σε καμία λογική η εκ μέρους του ΠΦΣ προσπάθεια αποτροπής των πολιτών να πηγαίνουν στα φαρμακεία αφού ... "τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει", όταν μέχρι χθες αλλάζαμε τα πάντα και κυρίως όταν έχουμε από την αρχή αποδεχθεί αυτή τη διαδικασία και μάλιστα ... πανηγυρίζοντας!
Ορισμένοι μάλιστα συνάδελφοι θα ... πλούτιζαν από αυτή την "υπηρεσία" και όπως έλεγαν "θα έκαναν καλοκαιρινες διακοπές με τα ... μονόευρα που θα κέρδιζαν από τα ραντεβού!!".
Και βάλαμε αυτή την διαδικασία στην αρμοδιότητα μας ... χωρίς καν να διαπραγματευτούμε ... υπακούοντας σε μια Κυβερνητική επιλογή γιατί ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!
Όμως .... όσο καλός και αν είσαι, οι άνθρωποι θα σε κρίνουν πάντα με την διάθεση και τις ανάγκες τους ... και όχι με την δική σου προσφορά που εν προκειμενω αγγίζει τα όρια της υποτέλειας απέναντι σε ένα "σύστημα" που συνεχώς ζητά χωρίς να δίνει τίποτα...
Έτσι όμως το μάθαμε ... από την εποχή των ΦΥΚ.... όταν οι "πρόθυμοι" έδιναν τα πάντα ... υποσχόμενοι τα ... πάντα, προσδοκώντας ψίχουλα!!!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης