Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Δεν πρόκειται για άνοιγμα – Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών

Βασιλακόπουλος: Δεν πρόκειται για άνοιγμα – Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των υγειονομικών
Όσοι υγειονομικοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν να τεθούν σε αναστολή εργασίας είπε ο κ.Βασιλακόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Να μην εκλάβουν τις χθεσινές αποφάσεις για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου και για χαλάρωση των περιορισμών στις διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα ως άνοιγμα κάλεσε τους πολίτες ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως σε καμία περίπτωση αυτές οι κινήσεις δεν συνιστούν ότι το πρόβλημα με την επιδημία λύθηκε.
«Έχουμε πορεία ενός μηνός τουλάχιστον προκειμένου να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βασιλακόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη εμβολιασμού των υγειονομικών.
Όπως είπε, οι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά κι αν δεν συμφωνούν με αυτό να τίθενται σε αναστολή εργασίας.
«Τα δικαιώματα του ενός τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.
Το να δουλεύω σε ένα νοσοκομείο, όπου ο βασικός λόγος είναι να παρέχω υπηρεσίες υγείας σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας και με την άμυαλη συμπεριφορά μου να θέτω σε κίνδυνο την υγεία αυτών που προσπαθώ να νοσηλεύσω είναι κάτι που εμένα με προσωπικά με ξεπερνά.
Σε κάθε περίπτωση εάν κάποιος υγειονομικός δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, μπορεί κάλλιστα να το αναφέρει και να τεθεί σε αναστολή εργασίας από το κράτος και στην θέση του να προσληφθεί ένας μη αρνητής του εμβολίου» τόνισε ο κ.Βασιλακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης