Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός δήμου για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής – Η διαδικασία

Επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός δήμου για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής – Η διαδικασία

Οι πολίτες από τις 22/3 θα μπορούν να μετακινηθούν εκτός δήμου κατόπιν ραντεβού στα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση

Οι μετακινήσεις εκτός δήμου για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής θα επιτρέπονται από τη Δευτέρα 22/3.
Ειδικότερα, οι πολίτες που κατοικούν στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου», θα μπορούν να μετακινηθούν εκτός δήμου κατόπιν ραντεβού στα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού ειδικά για το σκοπό αυτό.
Ωστόσο, ο πολίτης θα πρέπει να επικοινωνεί προηγουμένως με το κομμωτήριο ή το κέντρο αισθητικής, να κλείνει ραντεβού και το κατάστημα να του στέλνει SMS ή e-mail που αποτελεί το αποδεικτικό του ραντεβού. Την ημέρα και την ώρα του ραντεβού ο πολίτης στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης