Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛΑΣ: Κατάσχεση 50 κιλών καθαρής ηρωίνης που εισήγαγε διεθνές κύκλωμα - 8 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»

ΕΛΑΣ: Κατάσχεση 50 κιλών καθαρής ηρωίνης που εισήγαγε διεθνές κύκλωμα - 8 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»
ΕΛΑΣ: Η μεγάλη ποσότητα του καθαρού προϊόντος ύστερα από νόθευση θα τετραπλασιαζόταν, αποφέροντας στο κύκλωμα κέρδη που θα έφταναν τα 8 εκατ. ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα από 50 κιλά υψηλής καθαρότητας ηρωίνης, με προέλευση από την Τουρκία, κατάσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης προχωρώντας παράλληλα στη σύλληψη ενός ατόμου.
Πρόκειται για ομογενή 31 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται από την αστυνομία ως στέλεχος διεθνούς κυκλώματος, το οποίο εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες στην ελληνική επικράτεια, όπου και τις διακινούσε.
Σύμφωνα με υπολογισμούς της ΕΛ.ΑΣ., η μεγάλη ποσότητα του καθαρού προϊόντος ύστερα από νόθευση θα τετραπλασιαζόταν, αποφέροντας στο κύκλωμα κέρδη που θα έφταναν τα 8 εκατ. ευρώ.
Η επιχείρηση για τη σύλληψή του διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής β(28/2) στα διόδια του Αιγινίου επί του αυτοκινητόδρομου της ΠΑΘΕ, μετά από πληροφορία των Αρχών για μεταφορά σημαντικής ποσότητας ηρωίνης που προοριζόταν για την Αθήνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και μέσα σε φίλτρο ενεργού άνθρακα εντός χάρτινων συσκευασιών, 98 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων.
iroinithes3.jpg

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης