Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύσταση στους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10:00 – Σαρώνει η Μήδεια

Σύσταση στους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10:00 – Σαρώνει η Μήδεια
Με δυσκολία οι μετακινήσεις στις βασικές οδικές αρτηρίες

Ισχυρή σύσταση σε όλους τους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν κάθε είδους μετακινήσεις έως τις 10:00 το πρωί απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθώς σφοδρή χιονόπτωση πλήττει το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου.
Οι οδικές αρτηρίες σε όλη την Αττική έχουν εξελιχθεί σε πραγματικές παγίδες ενώ δυστυχώς δεν λείπουν τα τροχαία ατυχήματα.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών εξαιτίας του παγετού προχώρησε λίγο πριν τις 6:30 το πρωί η Τροχαία Αθηνών λόγω της ιδιαίτερα υψηλής επικινδυνότητας για τους οδηγούς.
Η κυκλοφορία διακόπηκε από το ύψος της ΒΙΑΜΑΞ μέχρι την οδό Αντιγόνης.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στη Λεωφόρο Μεσογείων, από την διασταύρωση με την οδό Αγίας Τριάδος στην Αγία Παρασκευή στο ρεύμα προς Γέρακα.
Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου από το 28ο χλμ. έως το 34ο χλμ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη λεωφόρο Μεγάρων-Αλεποχωρίου από το 5 χλμ. έως το Αλεποχώρι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ η κίνηση των οχημάτων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον κόμβο των Μεγάρων και στα δύο ρεύμαα γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Επίσης, υπάρχει διακοπή της κυκλοφοριάς των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Κόμβο των Μεγάρων και στα δύο ρεύματα.
Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα στις 19:00 είναι κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας μέχρι νεωτέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης