Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κολυδάς για «Μήδεια»: Το σφοδρότερο σε ένταση και όγκο χιονιού φαινόμενο της τελευταίας 12ετίας

Κολυδάς για «Μήδεια»: Το σφοδρότερο σε ένταση και όγκο χιονιού φαινόμενο της τελευταίας 12ετίας
Ο Διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) σημείωσε στο πλαίσιο της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ότι αποτελεί το σφοδρότερο σε ένταση και όγκο χιονιού φαινόμενο των τελευταίων ετών
Σχετικά Άρθρα

Η«Μήδεια» επελαύνει σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα προκαλώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.
Η χιονόπτωση η οποία ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής (14/2), συνεχίζεται και θα χτυπήσει με μεγαλύτερη ένταση αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες, θεωρείται από τους μετεωρολόγους ως ένα από τα πιο σφοδρά κύματα κακοκαιρίας των τελευταίων ετών.
Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, σημείωσε στο πλαίσιο της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ότι αποτελεί το σφοδρότερο σε ένταση και όγκο χιονιού φαινόμενο της τελευταίας δωδεκαετίας.

Έρχεται νέο κύμα σφοδρών χιονοπτώσεων

Η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια» θα δώσει χιονοπτώσεις ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας από τη νύχτα της Δευτέρας 15/2 προς Τρίτη 16/2 έως το απόγευμα της Τρίτης 16/2. Βροχές ή χιονόνερο αναμένονται στις Σποράδες, στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου καθώς και στις παράκτιες περιοχές της Κρήτης. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης