Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας – Προβλήματα στα βόρεια προάστια

Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας – Προβλήματα στα βόρεια προάστια
Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Σχετικά Άρθρα

Κλειστή είναι από τις 05.30 σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει:
«Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή.
Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο.
Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30)» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.
Εν τω μεταξύ, πολλά προβλήματα λόγω της πυκνής χιονόπτωσης καταγράφονται στα βόρεια προάστια της Αττικής.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί, από το Χαλάνδρι και βορειότερα, οι δρόμοι έχουν καλυφθεί από χιόνι και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με ιδιαίτερα προβλήματα.

Που παρατηρούνται προβλήματα

Λόγω της χιονόπτωσης έχει διακοπεί, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μέχρι τη θέση Άγιος Πέτρος και στα δύο ρεύματα.
Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.(από ώρα 08:58) καθώς και επί της Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από ώρα 10:30).
Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. (από ώρα 16:00).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης