Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας φοβάται η μητέρα του 24χρονου αγνοούμενου ράπερ

Θεσσαλονίκη: Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας φοβάται η μητέρα του 24χρονου αγνοούμενου ράπερ
Mε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει πλέον σβηστεί, ο ράπερ  Lamanif στη Θεσσαλονίκη είχε δηλώσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του
Σχετικά Άρθρα

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η γιαγιά του, προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία και έχει ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του ενώ σήμανε και silver alert.
Η μητέρα του ανέφερε πως η ίδια ζει στην Γερμανία και πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ανησυχεί για το παιδί της.
«Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό του», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Mε ανάρτησή του τα ξημερώματα της Τρίτης (10/2), σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει πλέον σβηστεί, ο ράπερ είχε δηλώσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο μουσικός ανέβασε βίντεο στα social media αποχαιρετώντας φίλους, γνωστούς και εχθρούς, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αυτοκτονήσει ενώ αναφέρθηκε σε κυκλώματα που τον απειλούσαν για να του αποσπάσουν χρήματα.
Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram του μετά τη 01:00 το βράδυ της Δευτέρας και οι αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί, ενώ τη νύχτα υπήρχε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση των αρχών για να αποτραπεί κάτι τέτοιο.
Ο 24χρονος αναφέρεται στην ύπαρξη ενός ροζ βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει να έχει ερωτική επαφή με μια κοπέλα.
«Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε.
Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ.
Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε, πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. 
Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης