Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην φυλακή ο συνεπιβάτης του βαρυποινίτη Ριζάι μετά τον τυχαίο έλεγχο στο υπερπολυτελές τζιπ

Στην φυλακή ο συνεπιβάτης του βαρυποινίτη Ριζάι μετά τον τυχαίο έλεγχο στο υπερπολυτελές τζιπ
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα μαύρο BMW με φιμέ τζάμια και έκπληκτοι βρήκαν μέσα τον Αλκέτ Ριζάι, έναν 36χρονο και έναν φίλο του, το όνομα του οποίου φέρεται να είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας
Σχετικά Άρθρα
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας άνδρας και είχαν τραυματιστεί ακόμα δύο άτομα.
Ο κατηγορούμενος, παλιός γνώριμος των Αρχών, συνελήφθη έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού πριν από λίγες ημέρες στην Λαμία.

Το χρονικό της σύλληψης

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (29/1) σε έναν τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, στη Λαμία.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα μαύρο BMW με φιμέ τζάμια και έκπληκτοι βρήκαν μέσα τον Αλκέτ Ριζάι, έναν 36χρονο και έναν φίλο του, το όνομα του οποίου φέρεται να είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας.
Ο Αλκέτ Ριζάι είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού και κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο.
Κάποια στιγμή πέρασαν κοντά σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί.
Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού οι αστυνομικοί, αλλά και όσοι πολίτες βρέθηκαν στο σημείο που παρακολουθούσαν τον έλεγχο, δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Ο συνοδηγός δεν ήταν άλλος από τον βαρυποινίτη των φυλάκων Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι, ενώ ο οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στη νύχτα της Αθήνας.


Η απολογία

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.
Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν, ωστόσο, από τους ισχυρισμούς του και τον έκριναν προφυλακιστέο.
«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Χρήστος Μαυρομμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης