Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη, καταγγέλλει η γυναίκα του

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη, καταγγέλλει η γυναίκα του
Εμπλοκή άλλου σκάφους καταγγέλει η Μίνα Βαλυράκη σύζυγος του εκλιπόντος Σήφη Βαλυράκη, σε επιστολήςς της προς τον υπουργό Ναυτιλίας
Σχετικά Άρθρα

Εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα του Σήφη Βαλυράκη, επικαλείται η γυναίκα του εκλιπόντος πρώην υπουργού, ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, με βάση στοιχεία και μαρτυρίες έχουν συλλέξει.
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη το απόγευμα της Κυριακής σε σημείο που γνώριζε πολύ καλά και συνήθιζε να πηγαίνει για ψαροντούφεκο.
Σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, που έχει την ευθύνη για το Λιμενικό Σώμα, η κυρία Βαλυράκη αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».
Όπως αναφέρει στην επιστολή της η κυρία Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη, τα επαγγελματικά σκάφη, στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θαλάσσα κατά τον χρόνο του συμβάντος και καταλήγει, πως, «Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».
Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κοντά στο φουρκωτό του πρώην υπουργού, ενώ κατά τις ίδιες μαρτυρίες υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη επήλθε από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από «θλων και τέμνον» όργανο, αλλά μέλλει να αποδειχθεί αν πρόκειται για την προπέλα του δικού του σκάφους ή άλλου.
Κατόπιν τούτου, η οικογένεια ανέβαλε την κηδεία του Σήφη Βαλυράκη που επρόκειτο να γίνει αύριο το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Η πρώτη κατάθεση και το γενετικό υλικό

Μιλώντας στο MEGA, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Γιώργος Σπύρου προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις για το τι πιστεύει η οικογένεια ότι συνέβη το μοιραίο βράδυ σύμφωνα με τις πληροφορίες ενός αυτόπτη μάρτυρα.
Ο εν λόγω μάρτυρας γύρω στη 1 το μεσημέρι εμφανίστηκε στις Αρχές για να καταθέσει.
Δήλωσε ότι άκουσε μια έντονη λογομαχία, καυγά στο σημείο στην Αγία Τριάδα.
Είδε ένα αλιευτικό σκάφος που άρχισε να κινείται έντονα γύρω από το φουσκωτό του πρώην υπουργού, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω σημασία γιατί θεώρησε ότι η διένεξη έληξε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να παρθεί γενετικό υλικό από την προπέλα της βάρκας του Σήφη Βαλυράκη ώστε να διαπιστωθεί αν η προπέλα που χτύπησε τον πρώην υπουργό ήταν αυτή του σκάφους του που του προκάλεσε τα θανατηφόρα χτυπήματα ή του επαγγελματικού αλιευτικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης