Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Daily Mail: Το νέο sex symbol της Ελλάδας είναι ο... πρωθυπουργός της, Κυριάκος Μητσοτάκης!

tags :
Daily Mail: Το νέο sex symbol της Ελλάδας είναι ο... πρωθυπουργός της, Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε... τόπλες το εμβόλιο κατά του Covid-19 και το Twitter πήρε... φωτιά, σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της Daily Mail

Ο 52χρονος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε απροσδόκητα το ελληνικό σύμβολο του... σεξ για τους Βρετανούς μετά την αποκάλυψη του δασύτριχου στήθους του, ενώ έκανε το εμβόλιο κατά του Covid 19.

Όπως γράφει στη διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα Daily Mail, η MailOnLine ο Έλληνας πρωθυπουργός έβγαλε το πουκάμισό του και κάθισε με το στήθος του ακάλυπτο, για να λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Αττικόν.
Αλλά αντί να σηκώσει τα μανίκια του, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να ξεκουμπώσει το πουκάμισό του, αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος του.
mitsotakis_0_0.jpg
Η φωτογραφία της στιγμής έγινε viral και οι χρήστες του Twitter στη Βρετανία, βρήκαν αυτό που ήθελαν για να κάνουν... πάρτυ!
α.JPG
(Μτφ.: Ωω! Να πάρει! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ΕΛΛΗΝΟ-ΣΕΞΥ! Πετάω αμέσως για την Ελλάδα)
γ.JPG
(Μτφ.: Μαμά μου!)
Μάλιστα ορισμένοι Βρετανοί χρήστες ρώτησαν αστεία αν ο πρωθυπουργός Boris Johnson θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Έλληνα ομολόγου του, ενώ άλλοι τον συγκρίνουν με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και τη διάσημη φωτογραφία του ως ημίγυμνου καβαλάρη.
ρ.JPG
(Μτφ.: Για σένα!)
ζ.JPG
(Μτφ.: Είμαι έτοιμη να εμβολιαστώ!)
β.JPG
(Μτφ.: Κανένα παράπονο - ωραίο στήθος)
ε.JPG
(Μτφ.: Νομίζω πρέπει να το έκανε πρόβα στον καθρέφτη)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης