Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι για την επίθεση κατά του σταθμάρχη στο μετρό

Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι για την επίθεση κατά του σταθμάρχη στο μετρό
Μετά την απολογία τους τα ανήλικα αδέλφια αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση 2.000 ευρώ για το καθένα και τον όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα
Σχετικά Άρθρα
Μετανιωμένοι εμφανίστηκαν οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο σταθμό μετρό της Ομόνοιας, στην απολογία τους στον ανακριτή, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19/1.
Μετά την απολογία τους τα ανήλικα αδέλφια αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση 2.000 ευρώ για το καθένα και τον όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα και θα επιτηρούνται από κοινωνικό λειτουργό.

Οι δύο ανήλικοι, που με βάση το βιντεοληπτικό υλικό διακρίνονται να χτυπούν με μανία τον σταθμάρχη, απολογήθηκαν για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Τι υποστήριξαν 

Υποστήριξαν ότι αρχικά ήταν σε άμυνα και στη συνέχεια επιτέθηκαν, ενώ ο ξυλοδαρμός ήταν αποτέλεσμα άδικης συμπεριφοράς του σταθμάρχη, επειδή τους προκάλεσε. Ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι θα το κάνουν και μπροστά στο θύμα.

Ελεύθερος αφέθηκε ο ειδικός φρουρός χωρίς όρους

Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ειδικός φρουρός, ο οποίος με εντολή του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ.
Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, ο συνήγορος των δυο ανήλικων ανέφερε πως «ζήτησαν μια ευκαιρία και την πήραν, έχουν μετανιώσει για την πράξη τους, αποδόθηκε δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης