Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακουργηματική δίωξη στους δύο δράστες του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό Ομονοίας

Κακουργηματική δίωξη στους δύο δράστες του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό Ομονοίας
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο ειδικός φρουρός που φέρεται να τους έδωσε συμβουλές για να αποφύγουν την σύλληψη
Σχετικά Άρθρα

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανήλικων αδελφών, οι οποίοι και συνελήφθησαν για την επίθεση στον σταθμάρχη στο μετρό Ομόνοιας.
Ο εισαγγελέας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν το Σάββατο 16/1τα δύο αδέλφια που φαίνεται να αναγνώρισε χωρίς επιφύλαξη το θύμα ως δράστες της επίθεσης, άσκησε εναντίον τους κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ επιπλέον απήγγειλε και το πλημμέλημα της απείθειας, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο αστυνομικός, ειδικός φρουρός που φέρεται να τους έδωσε συμβουλές για να αποφύγουν την σύλληψη, αλλά και για τους τρόπους αντίδρασης τους στην περίπτωση που θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις διωκτικές αρχές.

Ποινική δίωξη και στον ειδικό φρουρό

Σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη στον ειδικό φρουρό για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.
Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο προτίθενται να ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν με τον σταθμάρχη, γιατί τους έκανε παρατήρηση, ενόσω ήταν στον συρμό, διότι δεν φορούσαν μάσκες και είχαν τα πόδια πάνω στο κάθισμα.

Οι ισχυρισμοί των νεαρών

Οι δυο κατηρούμενοι φέρεται να ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος τους μίλησε άσχημα για το σπίτι τους, κάτι που τους εξαγρίωσε και έτσι του επιτέθηκαν όταν βγήκαν στον σταθμό της Ομόνοιας.
Στη συνέχεια, μπήκαν σε τρένο του ηλεκτρικού και κατέβηκαν στο Μοναστηράκι, απ' όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησαν τηλεφωνικά την μητέρα τους, η οποία πήγε και τους πήρε με το αυτοκίνητο.
Η μητέρα των δραστών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ότι ενημέρωσε τον 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατηγορείται ότι καθοδήγησε τα δύο αδέλφια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης