Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εμβολιάστηκε ο Τσιόδρας: Επιτέλους ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Εμβολιάστηκε ο Τσιόδρας: Επιτέλους ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε
Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας
Στο Νοσοκομείο «Αττικόν», λίγη ώρα μετά τον πρωθυπουργό, έκανε το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, Σ. Τσιόδρας.
Μετά τον εμβολιασμό του είπε «αυτό ήταν.
Ούτε που το κατάλαβα».
Image
Ο κ. Τσίοδρας μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «επιτέλους ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε.
Είναι μια ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας».
Μαζί με τον δικό μου εμβολιασμό ξεκινά και ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου όπου βρίσκομαι αλλά και των άλλων νοσοκομείων.
Όπως εξήγησε αυτή η «ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο», ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή όπου υπολογίζεται ότι κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένας πολίτης της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου από τη νόσο Covid-19.
Ελπίζουμε ότι αυτό θα ξεπεραστεί σταδιακά με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων ανθρώπων».
Ο ίδιος μίλησε και για την ανάπτυξη και έγκριση των νέων εμβολίων, υπογραμμίζοντας  ότι «ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια και οι οποίες έχουν θεσπιστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τηρούνται και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε κλινικές δοκιμές που αφορούσαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και ήδη έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες χιλιάδες υγειονομικοί σε όλο τον κόσμο».
«Δεν είναι το τέλος ακόμα.
Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό όλων και περισσότερων ανθρώπων.
Αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να παραμείνουμε υπομονετικοί και να είμαστε προσεκτικοί, να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο με την τήρηση των γνωστών μέτρων», κατέληξε.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης