Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Πέθαναν δύο νέοι ηλικίας 28 και 24 ετών σε Πάτρα και Λάρισα

Κορωνοϊός: Πέθαναν δύο νέοι ηλικίας 28 και 24 ετών σε Πάτρα και Λάρισα
Έχασαν τη μάχη με τον θάνατο, χτυπημένοι από τον κορωνοϊό ένας 28χρονος στην Πάτρα και ένας 24χρονος ο οποίος νοσηλεύονταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
Έχασαν τη μάχη με τον θάνατο, χτυπημένοι από τον κορωνοϊό ένας 28χρονος στην Πάτρα και ένας 24χρονος ο οποίος νοσηλεύονταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη (23/12) το βράδυ κατέληξε ένας 28χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Επιπλέον, στη Λάρισα εξέπνευσε χτυπημένος από τον ιό ένας 24χρονος.
Ο νεαρός που αντιμετώπιζε και υποκείμενο νόσημα, εισήχθη στο νοσοκομείο αρχές του μήνα, με βαριά συμπτώματα της νόσου Covid, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα εμφάνισε επιδείνωση από το αναπνευστικό του σύστημα.
Οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως σήμερα Πέμπτη (24/12) παραμονή των Χριστουγέννων, εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης