Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγρίνιο - Κορωνοϊός: Δοκιμάζουν ρούχα στη μέση του δρόμου με click away

Αγρίνιο - Κορωνοϊός: Δοκιμάζουν ρούχα στη μέση του δρόμου με click away
Πρωτόγνωρες εικόνες φτάνουν από το Αγρίνιο λόγω... click away
Πρωτόγνωρες εικόνες φτάνουν από το Αγρίνιο, καθώς νεαρός εμφανίζεται να βγάζει το πάνω μέρος των ρούχων του για να δοκιμάσει μία σειρά από μπουφάν που του φέρνει ένα ένα ο καταστηματάρχης λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν αρκούσε και ο νεαρός συνέχισε βγάζοντας και το κάτω μέρος των ρούχων του δοκιμάζοντας παντελόνια.
Αφού γδuθηκε στη μέση του δρόμου, εν μέσω περαστικών, δοκίμασε τα ρούχα που είχε επιλέξει, πλήρωσε με κάρτα στην είσοδο του καταστήματος και συνέχισε την ημέρα του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Screenshot_1.png
Προφανώς ο νεαρός δοκίμασε τα ρούχα με χιούμορ έχοντας σίγουρα στο νου του την χτεσινή (13/12) φωτογραφία από την Ερμού: 
click-away-premiera-13-12-2020.jpg

Η απάντηση Γεωργιάδη

Σαφές μήνυμα ότι θα ανακληθεί το click away έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Την Κυριακή το μεσημέρι 13/12, η φωτογραφία με μία γυναίκα στην Ερμού, να δοκιμάζει παπούτσια έξω από κατάστημα έχει γίνει viral.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται και τονίζει ότι οι έλεγχοι που θα γίνονται από σήμερα, θα το λάβουν υπόψιν.
«Θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα..», γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης